10 dan 11 e geçicem bu yazı nasıl değerlendirmeliyim ?

Ryx1

80+
Reaksiyon skoru
0
Tüm tyt yi tekrar mı ediyim yada sadece matematik ve paragraf mı çalışıyım ? Önerdiğiniz kitap veya hoca falan varsa ?

Tüm tyt yi tekrar mı ediyim yada sadece matematik ve paragraf mı çalışıyım ? Önerdiğiniz kitap veya hoca falan varsa ?
problem bak kafi bide geometri bukadar baska bisi bakma

Git çalış para biriktir. Fırsat buldukça sınava çalışırsın.

Bencede çalışmaya git, daha erken. 11 de 11 konularını bitirirsin şimdi tyt çalışırsan unutucan zaten.

Millette çalışta çalış ulan kolaymı 3 kuruş paraya insanın ağzına ediyolar sabahtan akşama kadar kendileri çalışıyolarya burda ne işleri var okuluna dersine odaklan

kaynak önerin varmı ?
problemde mikro orjinal başla bilgi sarmal(zor) ile devam et

geometriyi konu anlatımsız yapma onada mikroorijinal ile başla yada geometrinin ilacı ikisinden birini yap
bu sınavda geometriden tyt den 9 net yaptım . ayt 5 net yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

matematik ve türkçe odaklı gitmeni tavsiye ederim fen konuları fasa fiso 1 ayda toplasan bitecek konular mat türkce nankör onlara çalıs

he diyosan fende zorlayacak ders direk kimya derim bana kalırsa

matematik hocası önerim https://www.youtube.com/@SıfırdanSonsuzaMatematik bu adam muazzam anlatıyor sadece sınavda cıkacak sekile odaklanıyor bu adamla beraber calıs

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryx1
oyun oyna dizi film izle, 3 ay boşluğun var iyi degerlendir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,156
Üyeler
183,393
Son üye
crystalgambit0