Arama sonuçları: *

• Users: n7cati
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. n7cati

Okula bıçak getirmenin ve birini yanlisikla yaralamanın cezası nedir?

Sınıfın sessiz çocuğu :
  2. n7cati

Okumak istemiyorum okulu sevmiyorum

Zamanında bu hatayı bende yaptım , okuldan nefret ediyordum lise 1'de açığa geçtim diploma aldım ama elimde hala bir mesleğim yok , lise ortamını yaşayamadım , anı da biriktiremedim. Çevremde okumamış olan herkes çok pişman. Şuan umrunda olmayabilir ama ileride çok pişman olursun , arkadaşın da...
  3. n7cati

sıra arkadaşım aşırı toksik

Şuan liseden yeni mezunum ama ortaokulda iken hep bu tipleri görüyordum , bazen yanıma oturuyorlardı açık açık yüzüne söylüyordum herşeyi oturmuyorlardı. Geneldede zaten agresif birisiyim bu tür şeyleri yapan kişilerden nefret ederim , ergenler yapınca 2 kat tilt oluyorum, git direkt de kanka...
  4. n7cati

Okuldan Kacarken Yakalandim

Konuyu her dakika birisinin hortlatması ve sinirlenmem çocuğun birisi okuldan kaçmış teknoloji formunda konusunu açıyor bu konuda üste taşınıp duruyor, hayır yani bizim yardımcı olabileceğimiz bir şey olsa neyse sonucu biz nereden bilelim ne yapayım yani okulun müdürünü sorguyamı alayım sonuç ne...
  5. n7cati

Okuldan Kacarken Yakalandim

Ülke sınırları içine girmesini yasaklamışlar knk
  6. n7cati

4 gün okul 3 gün tatil olayı. (Türkiye'de geçerli değil)

Lafı ağzımdan aldın dostum , hiçbir insan 5-6 saat dersten sonra son derslerde bir şey anlamıyor eminim kendimden ve çevremden biliyorum. Son derslerde herkesin tek düşündüğü dersin hemen bitmesi kimsenin umrunda olmuyor ders .
  7. n7cati

Bana kalırsa Türkiye de okul 4 değil 3 gün olması lazım zaten kimse istekli gitmiyor zorla gidiyor birçok öğrenci , okulda tek öğrettikleri şey ezber zaten türkiyede. 3 gün olsa en azından öğrenciler diğer günler kendini geliştirir zamanları olur tabi böyle bir şey imkansıza yakın ama 4 gün olsa...
  8. n7cati

Türkiye diğer ülkelere göre 20 yıl geride olduğu için bu sistem 20 yıl sonra felan gelir herhalde ülkeye :D Akp Sağolsun 3. sınıf Ülke olduk.
  9. n7cati

Sigaradan Ceza Yedim Yardım

Sorunun kaynağı belli oldu 😂
  10. n7cati

Okuldan Atılır Mıyım Yardım

Ne yaptın kınama ve uzaklaştırma yedin ? Ayrıca alttarafı okul için intihar edilmez daha yaşın genç dostum , herşeyi bu kadar kafaya takma okuldada sorun yaşıyorsan git açığa geç tabi okuldan atılmazsan
  11. n7cati

Açık lise mezuniyet hatası mı oldu?

Kredi ve zorunlu ders dolunca mezun oluyorsunuz diye biliyorum, bendede durum aynı ve geçen ayki sınavda mezun oldum 1672905466 Ayrıca zaten 11. Sınıftaki ortalamanı açığa kredi olarak yansıtıyorlar yani sen 12. Sınıfı açıktan okudun gibi düşün o yüzde hemen mezun oldun anlayacağın.
  12. n7cati

Açık lise ikinci dönem sınavlarında sorun yaşar mıyım?

Sanırım bu ayki sınavda hepsini vermiş olucam mezun olurum diye düşünüyorum
  13. n7cati

Arkadaşım 18 e girmeden kredisini doldurmuştu 1-2 ay sonra diplomayı gidip beraber aldık sanırım döneme denk gelmişti bilmiyorum, tüm şartları doldurunca bir daha sınava girmiyoruz değilmi ? 1670254209 17 yaşındayım , bu ayki sınav ile direkt şartları tamamlayacağım , örgün eğitime göre bakarak...
  14. n7cati

Hocam size ulaşmanız gereken bir kredi belirliyorlar lise ortalamanıza göre siz o krediyi doldurmaya çalışıyorsunuz ve zorunlu dersler de var zorunlu dersler ile krediyi halledince mezunsunuz direkt tıpkı benim bu ay olacağım gibi 😹
  15. n7cati

Telegramda pdf olarak veriyorlar sorular cevaplar vs fakat bi kısmı yanlış, ben sınavlar online olur olmaz açığa geçmiştim hatta çevrenizde bilgili birisi varsa sınavlara o da girebilir açık çok iyi hocam ama çevrenizdeki insanlar size unutuyor biraz sıkılıyorsunuz yani
  16. n7cati

Mesela 9 aralıkta açık lise sınavları olucak 21 aralıkta biticek, bende açık lisedeyim ve örgün eğitim ile alakası yok açığın sınavları kayıtı vs karıştırmayın yani , tam bilgi alabilmek için kayıtlı olduğunuz ildeki halk eğitim merkezini arayıp bilgi alın 1670252942 Milli eğitim değil hocam...
  17. n7cati

Açık lisedeki sınavlar örgün öğretimdekiler ile aynı anda olmuyor hocam , açığa geçtiğinizde lise ortalamanıza bakarak size bir kredi veriyorlar onu dolduruyorsunuz sınavlarla 1670252792 ayrıca kafanıza göre her zaman açık liseye geçemiyorsunuz , kayıt oluşturma veya kayıt yenileme tarihleri...
Top Bottom