Neler Yeni

Açık lise ikinci dönem sınavlarında sorun yaşar mıyım?

efegrt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Cengiz
Arkadaşlar ikinci dönem açık liseye geçmek istiyorum. Ocak ayında yayınlanıyor, o zamana kadar okula gitmesem ve ikinci dönem sınavlarını açık lise sınavlarında olsam bir sorun teşkil eder mi?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Arkadaşlar ikinci dönem açık liseye geçmek istiyorum. Ocak ayında yayınlanıyor, o zamana kadar okula gitmesem ve ikinci dönem sınavlarını açık lise sınavlarında olsam bir sorun teşkil eder mi?
Açık lisedeki sınavlar örgün öğretimdekiler ile aynı anda olmuyor hocam , açığa geçtiğinizde lise ortalamanıza bakarak size bir kredi veriyorlar onu dolduruyorsunuz sınavlarla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açık lisedeki sınavlar örgün öğretimdekiler ile aynı anda olmuyor hocam , açığa geçtiğinizde lise ortalamanıza bakarak size bir kredi veriyorlar onu dolduruyorsunuz sınavlarla
ayrıca kafanıza göre her zaman açık liseye geçemiyorsunuz , kayıt oluşturma veya kayıt yenileme tarihleri var o tarihler arasında yapabilirsiniz araştırın

efegrt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ayrıca kafanıza göre her zaman açık liseye geçemiyorsunuz , kayıt oluşturma veya kayıt yenileme tarihleri var o tarihler arasında yapabilirsiniz araştırın

Evet evet onu biliyorum en iyisi milli eğitim Bakanlığıni aramak, yine de teşekkür ederim

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati

Mesela 9 aralıkta açık lise sınavları olucak 21 aralıkta biticek, bende açık lisedeyim ve örgün eğitim ile alakası yok açığın sınavları kayıtı vs karıştırmayın yani , tam bilgi alabilmek için kayıtlı olduğunuz ildeki halk eğitim merkezini arayıp bilgi alın

Evet evet onu biliyorum en iyisi milli eğitim Bakanlığıni aramak, yine de teşekkür ederim
Milli eğitim değil hocam halk eğitim merkezini arayın veya direkt gidin googledan numarasını bulabilirsiniz hangi il ilçede yaşıyorsanız

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
edm321
Mesela 9 aralıkta açık lise sınavları olucak 21 aralıkta biticek, bende açık lisedeyim ve örgün eğitim ile alakası yok açığın sınavları kayıtı vs karıştırmayın yani , tam bilgi alabilmek için kayıtlı olduğunuz ildeki halk eğitim merkezini arayıp bilgi alın

Milli eğitim değil hocam halk eğitim merkezini arayın veya direkt gidin googledan numarasını bulabilirsiniz hangi il ilçede yaşıyorsanız
Hocam telegramdan felan sınav sorularını veriyorlar hatta diye biliyorum online olmaz diye geçmemiştim benim maks şansım işte online oldu öylede gider artık bu sene olduysa :D

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Hocam telegramdan felan sınav sorularını veriyorlar hatta diye biliyorum online olmaz diye geçmemiştim benim maks şansım işte online oldu öylede gider artık bu sene olduysa :D
Telegramda pdf olarak veriyorlar sorular cevaplar vs fakat bi kısmı yanlış, ben sınavlar online olur olmaz açığa geçmiştim hatta çevrenizde bilgili birisi varsa sınavlara o da girebilir açık çok iyi hocam ama çevrenizdeki insanlar size unutuyor biraz sıkılıyorsunuz yani

Triple

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Licht
Ben de açıktan okuyorum gerçekten efsane bir şey 9 Aralıkta online sınav var önce telegramda atılan soruları başlamadan kendim çözüp not alıcam sonra tak tak yapicam

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
edm321
Telegramda pdf olarak veriyorlar sorular cevaplar vs fakat bi kısmı yanlış, ben sınavlar online olur olmaz açığa geçmiştim hatta çevrenizde bilgili birisi varsa sınavlara o da girebilir açık çok iyi hocam ama çevrenizdeki insanlar size unutuyor biraz sıkılıyorsunuz yani
Dersi geçmen için 9 doğru yapman gerekiyor diye biliyorum öyle olsa daha ne :D

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Dersi geçmen için 9 doğru yapman gerekiyor diye biliyorum öyle olsa daha ne :D
Hocam size ulaşmanız gereken bir kredi belirliyorlar lise ortalamanıza göre siz o krediyi doldurmaya çalışıyorsunuz ve zorunlu dersler de var zorunlu dersler ile krediyi halledince mezunsunuz direkt tıpkı benim bu ay olacağım gibi 😹

Triple

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Licht
Hocam size ulaşmanız gereken bir kredi belirliyorlar lise ortalamanıza göre siz o krediyi doldurmaya çalışıyorsunuz ve zorunlu dersler de var zorunlu dersler ile krediyi halledince mezunsunuz direkt tıpkı benim bu ay olacağım gibi 😹
Hocam direkt mezun olamıyorsunuz 18 yaşını doldurmamış bireyler 12.sinfjin 1.doneminde mezun olabiliyor 11 de gecerse

Eğer 10 da geçerse 11 in sonunda mezunoluyor 9 da da 11 in 2.doneminde

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
edm321
Hocam direkt mezun olamıyorsunuz 18 yaşını doldurmamış bireyler 12.sinfjin 1.doneminde mezun olabiliyor 11 de gecerse

11'im beni ikna edip geçirmediler okula bilgi almak için gittim kıymet koptu. Rehber hocası YOK ŞÖYLE YOK NOTLARIN OKULDA KÖTÜ AÇIKTA NASIL OKUYACAKSIN felan diye şeyler geveledi bende çıktım gittim. Caydım... ama caymaz olaydım. 2. dönem düşünebilirim ama online olması çok rahatlatıyor şahsen beni.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati

Arkadaşım 18 e girmeden kredisini doldurmuştu 1-2 ay sonra diplomayı gidip beraber aldık sanırım döneme denk gelmişti bilmiyorum, tüm şartları doldurunca bir daha sınava girmiyoruz değilmi ?

Arkadaşım 18 e girmeden kredisini doldurmuştu 1-2 ay sonra diplomayı gidip beraber aldık sanırım döneme denk gelmişti bilmiyorum, tüm şartları doldurunca bir daha sınava girmiyoruz değilmi ?
17 yaşındayım , bu ayki sınav ile direkt şartları tamamlayacağım , örgün eğitime göre bakarak 12. Sınıfın 1. Döneminde mi mezun olacağım?

Triple

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Licht
11'im beni ikna edip geçirmediler okula bilgi almak için gittim kıymet koptu resmen rehber hocası YOK ŞÖYLE YOK NOTLARIN OKULDA KÖTÜ AÇIKTA NASIL OKUYACAKSIN felan diye şeyler geveledi bende çıktım gittim 2. dönem düşünebilirim ama online olması çok rahatlatıyor şahsen beni.
Yani bu sınav online diye diğerleri de online olacak diye bir şey yok örgün de olabilir ben de ailemi zor ikna ettim yok fen lisesini kazandın neden gitmiyorlar diyor en son öğretmenimi eve getirdim öyle ikna oldular 9.siniftan beri uğraşıyorum 11im bende

17 yaşındayım , bu ayki sınav ile direkt şartları tamamlayacağım , örgün eğitime göre bakarak 12. Sınıfın 1. Döneminde mi mezun olacağım?
Evet tüm zorunlu derslerin biterse tamamlamış olursun

Muhtemelen kredi 170 olmuştur çoktan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,497
Üyeler
167,668
Son üye
zaman kayıbı degil