Neler Yeni

Açık lise ikinci dönem sınavlarında sorun yaşar mıyım?

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
edm321
Yani bu sınav online diye diğerleri de online olacak diye bir şey yok örgün de olabilir ben de ailemi zor ikna ettim yok fen lisesini kazandın neden gitmiyorlar diyor en son öğretmenimi eve getirdim öyle ikna oldular 9.siniftan beri uğraşıyorum 11im bende
Ya gerçekten bana okul zaman kaybı gibi geliyor DİL bölümü olmama rağmen bakın o kadar sıkıcı ki gram zevki yok okulun.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Yani bu sınav online diye diğerleri de online olacak diye bir şey yok örgün de olabilir ben de ailemi zor ikna ettim yok fen lisesini kazandın neden gitmiyorlar diyor en son öğretmenimi eve getirdim öyle ikna oldular 9.siniftan beri uğraşıyorum 11im bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet tüm zorunlu derslerin biterse tamamlamış olursun

Muhtemelen kredi 170 olmuştur çoktan
6AB8849E-E12C-46B3-8E89-D3FB060BD078.jpeg

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati

efegrt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Cengiz
Mesela 9 aralıkta açık lise sınavları olucak 21 aralıkta biticek, bende açık lisedeyim ve örgün eğitim ile alakası yok açığın sınavları kayıtı vs karıştırmayın yani , tam bilgi alabilmek için kayıtlı olduğunuz ildeki halk eğitim merkezini arayıp bilgi alın

Milli eğitim değil hocam halk eğitim merkezini arayın veya direkt gidin googledan numarasını bulabilirsiniz hangi il ilçede yaşıyorsanız
Tamamdır hocam teşekkür ederim

Ya gerçekten bana okul zaman kaybı gibi geliyor DİL bölümü olmama rağmen bakın o kadar sıkıcı ki gram zevki yok okulun.
Hocam haklısınz benim okulumun saatleri çok ters akşam 8 gibi filan çıkıyoruz ayriyetten de ailem ve çevrem nerden çıktı falan diyorlar en sinir olduğum durum nedenlerini soylememelri çünkü bilmiyorlar sıkıntım sadece bu

Son düzenleme:

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
edm321
Tamamdır hocam teşekkür ederim

Hocam haklısınz benim okulumun saatleri çok ters akşam 8 gibi filan çıkıyoruz ayriyetten de ailem ve çevrem nerden çıktı falan diyorlar en sinir olduğum durum nedenlerini soylememelri çünkü bilmiyorlar sıkıntım sadece bu
Aynı kader...

Top Bottom