Arama sonuçları: *

• Users: naberr
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. N

İngilizce proje ödevi yardım !!!

chat gpt yazdır 😅👊 google ceviri küresel ısınma hakkında tartışan iki kişi two people arguing about global warming sunu yaz chatgptye muhtemelen cevap yazar
  2. N

🗳️ Türkiye Seçimlerindeki Oy Sistemi Ve Oy Kullanırken Dikkate Alınması Gerekenler 🗳️

tayyip vs tuvalet kağıdı olsa tuvalet kağıdına basarım en azindan tuvalet kağıdı işe yarar
  3. N

pozitif teknoloji anlaşmalı eğitim kurumu indirimi

bilmeyen birine denk gelmissindir. bana bunu yazdı uygula indirim olur muhtemelen Merhaba 10:39 Okulunuzdan yada e-devlet üzerinden alıcağınız güncel tarihli belgenizi sipariş aşamasında karşınıza çıkacak olan belge yükleme ekranının sağ tarafına manuel olarak yüklemeniz yeterli olacaktır.
  4. N

pozitif teknoloji anlaşmalı eğitim kurumu indirimi

bilmem mail atıp onlardan öğrenebilirsinburda mail adresleri var ogrenci belgesi sanirim mail adreslerine istiyorlar https://www.pt.com.tr/sikca-sorulan-sorular
  5. N

Okulun Aidat Adı Altında Para Toplaması Yasal mı?

eğitim normalde ücretsizdir zorla para isteme hakları yok ama senelerdir isteniyor. devleti oyle bir hala getirdiler rezalet bir durumdayiz suan. sikayet edilirse gerekenler yapilir oyle bir haklari yok olamazda
  6. N

Farklı bölüm okuyup yazılımcı olabilir miyim?

yazılımda diploma bakılmıyor kendini geliştirmen gerekiyor. linkedln cw falan atarsın şirketlere başvurursun. tek başına öğrenmen zaman alabilir.
  7. N

Öğretmenim ile kavga ettim ne yapacağım

sözlü hoca ortalama vermis zaten bosa tiribe girmişsin hoca senin gibi bir cok ogrenciyle tartismistir fazla kafasina takmaz merak etme. bu tur bir durumu onemsicek hoca olmaz 1. gun soylensede 2. gun unutur
  8. N

ilk dönem notu değişir mi?

https://www.ogretmensitemiz.com/sinavlar/ortalama-yukseltme-ve-sorumluluk-sinavlari-h33428.html Madde 37- Yıl sonu başarı ortalamasına bakılmaksızın her öğrenci ders yılı sonunda istediği en fazla üç dersten ortalama yükseltme sınavına girebilir. 2020 de sanırım bir tekliğ daha yayınlanmış hâlâ...
  9. N

ilk dönem notu değişir mi?

dönem bitince yükseltme sınavları vardı başvuru yapıp tek sınava giriyorsun ama o sınavda kaç alırsan direk o yazılıyordu sistem değişmemişse bu şekilde yapabilirsin hocalarına sor. alttan dersi olanlarla birlikte sınava girebiliyordun
  10. N

Bölme-bölünebilme sorusunu nasıl çözerim?

11 bolunme kurali + - + - seklinde 35 sayi var. ve kalan 2 yani 34 sayi 0 desek toplami,sayinin icinde 2 kesin var ortada sonda veya basta son sayi 2 dersek 10 ile kalan 2 olabilir son sayi yine 2 dersek ...04 veya 4 kari dersek 4 ile de bolunur. 1 ve 2 dogru olabilir ama 3 olmuyor sayi 11...
Top Bottom