Neler Yeni

ilk dönem notu değişir mi?

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
dönem bitince yükseltme sınavları vardı başvuru yapıp tek sınava giriyorsun ama o sınavda kaç alırsan direk o yazılıyordu sistem değişmemişse bu şekilde yapabilirsin hocalarına sor. alttan dersi olanlarla birlikte sınava girebiliyordun

o1FeliX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Görkem Fidan
dönem bitince yükseltme sınavları vardı başvuru yapıp tek sınava giriyorsun ama o sınavda kaç alırsan direk o yazılıyordu sistem değişmemişse bu şekilde yapabilirsin hocalarına sor. alttan dersi olanlarla birlikte sınava girebiliyordun
Aga adam 8. Sınıf ve ben bu zamana kadar böyle bir şey duymadım

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
Aga adam 8. Sınıf ve ben bu zamana kadar böyle bir şey duymadım
Madde 37- Yıl sonu başarı ortalamasına bakılmaksızın her öğrenci ders yılı sonunda istediği en fazla üç dersten ortalama yükseltme sınavına girebilir.
2020 de sanırım bir tekliğ daha yayınlanmış hâlâ geçerli mi bilmiyorum sormak lazım

o1FeliX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Görkem Fidan
Madde 37- Yıl sonu başarı ortalamasına bakılmaksızın her öğrenci ders yılı sonunda istediği en fazla üç dersten ortalama yükseltme sınavına girebilir.
2020 de sanırım bir tekliğ daha yayınlanmış hâlâ geçerli mi bilmiyorum sormak lazım
valla ben hiç duymadım yeni görüyorum. öyle bir şey söylenmemişti de bize

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Gereksiz olur. Zaten sözlüler 100 ise ortalaması 99.7 gibi bir şey gelir bu notlarla 😀

Top Bottom