dönem bitince yükseltme sınavları vardı başvuru yapıp tek sınava giriyorsun ama o sınavda kaç alırsan direk o yazılıyordu sistem değişmemişse bu şekilde yapabilirsin hocalarına sor. alttan dersi olanlarla birlikte sınava girebiliyordun
Aga adam 8. Sınıf ve ben bu zamana kadar böyle bir şey duymadımdönem bitince yükseltme sınavları vardı başvuru yapıp tek sınava giriyorsun ama o sınavda kaç alırsan direk o yazılıyordu sistem değişmemişse bu şekilde yapabilirsin hocalarına sor. alttan dersi olanlarla birlikte sınava girebiliyordun
Aga adam 8. Sınıf ve ben bu zamana kadar böyle bir şey duymadım
valla ben hiç duymadım yeni görüyorum. öyle bir şey söylenmemişti de bizeMadde 37- Yıl sonu başarı ortalamasına bakılmaksızın her öğrenci ders yılı sonunda istediği en fazla üç dersten ortalama yükseltme sınavına girebilir.ORTALAMA YÃKSELTME VE SORUMLULUK SINAVLARI
www.ogretmensitemiz.com
2020 de sanırım bir tekliğ daha yayınlanmış hâlâ geçerli mi bilmiyorum sormak lazım
%3 fln gelir bence2 mat
1 tr
1 din
Gereksiz olur. Zaten sözlüler 100 ise ortalaması 99.7 gibi bir şey gelir bu notlarladönem bitince yükseltme sınavları vardı başvuru yapıp tek sınava giriyorsun ama o sınavda kaç alırsan direk o yazılıyordu sistem değişmemişse bu şekilde yapabilirsin hocalarına sor. alttan dersi olanlarla birlikte sınava girebiliyordun