Neler Yeni

🗳️ Türkiye Seçimlerindeki Oy Sistemi Ve Oy Kullanırken Dikkate Alınması Gerekenler 🗳️

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Apo Konuyu Baştan Sona Okudum, Bana En Son Chp'nin Hangi yıl İktidara Gelmediğini Açıklar Mısın ? Net Bir cevap ver ama.
En son 2018 seçimlerinde iktidara gelmedi de bu nasıl soru la? Apocuğum

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
tayyip vs tuvalet kağıdı olsa tuvalet kağıdına basarım en azindan tuvalet kağıdı işe yarar

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
O seçim masasına öyle bir damga vuracağım ki masa kırılacak lol
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülke Arabistana dönmeden son seçim bu ona göre oy kullanın.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Chp En Son İktidara Ne Zaman Geldi Basit Soru Basit Cevap.
İktidara gelmedi yazmıştın bende o yüzden öyle bir cevap verdim.
CHP en son 70li yıllarda iktidar oldu, ben sadece CHPye karşı değilim solcu partilerin birçoğuna karşıyım. CHP değil başka bir solcu iktidardı ne fark eder? Şimdi de o solculara oy verenler CHP'ye veriyor.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,286
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
İktidara gelmedi yazmıştın bende o yüzden öyle bir cevap verdim.
CHP en son 70li yıllarda iktidar oldu, ben sadece CHPye karşı değilim solcu partilerin birçoğuna karşıyım. CHP değil başka bir solcu iktidardı ne fark eder? Şimdi de o solculara oy verenler CHP'ye veriyor.
O baştaki mesaj otomatik düzeltme kurbanı.

Sen Şimdi Chp Din Düşmanı Vs. Diyorsun.

Bak Bakıyım Sizin Kitlenin Hep Savunduğu Tez Olan "Türbanlı Bacılarını Üniversitelere Almayanlar" Hangi Partilermiş.
1681844639749.png

Bakalım Bu 3 Parti 2023'de Hangi İttifaktaymış ?
AAA Size Göre Dinin En Büyük Kalesi Olan Cumhur İttifakındaymış

Abdulkadircim, Şimdi lütfen söyler misin ? Din Düşmanı Kimmiş ?

Solculara Oy Vermem Diyorsun, DSP Akp Listelerinden Seçime Girecek. Sen Şimdi Solculara Oy Vermiş Olmayacak Mısın ?

Son düzenleme:

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,286
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Özellikle ülkenin dinsizlik oranı arttı resmen.
Zaten hiç bir zaman İslam olunmadı ama bu Erdoğan'dan sonra nefret iyice arttı, ön yargı ve antipati kazanıldı.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Konu İslam düşmanlığı ise Erdoğan bu konuda zirvedir. İslam'ı kullanan azılı müşriklerden, gideceği yer de belli, cehennemin dibi.
Yok canım çıkıp da ben Seyyidim diyen Kılıçdaroğlu değildi😅
0c726e16-1a06lv53wpe2an6yc1wxzl.jpeg

ceyhunlts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ceyhun Altaş
Buradaki sohbet okudum. Bırakın şu ideoloji ayaklarını. Bunlara düşünmeye akıl mı kaldı ya. Kahve içerken düşünüyorum 50-60 lira bir kahve. Psikolojik sınırı geçti. Para harcarken benliğimden harcıyorum sanki. Hukuk ölmüş , katiller dışarıda dolaşıyor cezaevlerinde yer yok diye. Neymiş efendim elleri arkasındaymış. Benim bildiğim ellerini saygı gösterdiğin zaman arkaya atarsın. AKLIM duruyor bazen ya. Bu forumun üstünden gidelim. İnsanlar durmadan yeni konu açıyor pc toplamak için yardım istiyor. Parası yetmiyor en son gidiyor çünkü dolar oldu 20. Vergiler tavan. Adam gelmiş islam düşmanı diyor burası islam devleti diyor. İslam düşmanı falan değil kimse. Kimse terör sempatizanı da değil. Buranın Türkiye olduğunu unutuyorsunuz galiba bazen. İslamı ezen karşısında %50lik bir kitle buluyor direkt. Sempatizanlar zaten siyasetten siliniyor ama sokaktaki Mehmet dayı çöpten yemek toplayıp yiyor. Dışarıdan topladığı kağıtları satmadan önce ıslatıyor ki 3 kuruş fazla para kazansın. MİLLET ÖLÜYOR ALOOOO

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,286
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Yok canım çıkıp da ben Seyyidim diyen Kılıçdaroğlu değildi😅
Babacım Kılıçdaroğlu'nu savunan yok zaten bu adam da kefere zaten nasıl bir soytarı old. belli ama Erdoğan kitleleri sapıttıran azılı bir müşrik, toplumun lanetinin yansıması.

Top Bottom