Arama sonuçları: *

• Users: proxcis
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. P

Nakil Aldırmalı mıyım?

Bölüme iglin, mesleği yapacak, araştıracak ve öğrenecek kapasiten, zorbalara karşı çıkacak özgüvenin yoksa bu meslek liselerinin değil senin kişisel gelişiminle ilgilidir. Bende meslek lisesi mezunuyum, iyi ki meslek lisesinden devam etmişim diyorum.
  2. P

12. Sınıf Öğrencisi İçin Ders Programı

Hangi konudan kaç soru çıkıyorsa kolaydan zora doğru sırala. Sonrasında yapay zeka ile konuları öğrenmeye, anlamaya çalış.
  3. P

2 yıllık tercih listesi sizce nasıl

O bölümden binlerce mezun çıkacak. Mezunların arasından kötü üniversiteye giden olsa da torpil ile önüne geçemeeycek mi sanıyorsun? Bölümünü okurken bölümünle ilgili iş yapmazsan, kendini geliştirmezsen işsiz mezun çıkarsın
  4. P

2 yıllık tercih listesi sizce nasıl

+ Ne vereyim abime - Karışık var mı? + Var - Yükle. Olm üniversite okuyacaksınız okuduğunuz bölümü severek okuyacak mısınız, mezun olduktan sonra iş bulabilecek misiniz buna göre bir seçim yapın.
  5. P

Yazılım veya bilgisayar mühendisliği okurken illa laptop lazım olurmu

Yok knk kara tahtaya tebeşirle kodu yazıp çalıştırırsın ne gerek var.
  6. P

YKS KAÇ K SIRALAMA İLE HANGİ BÖLÜME GİREBİLİRM

Başvuran kişilere göre değişir ancak geçen sene 294k da kapattıysa 270 ile girersin diye düşünüyorum
  7. P

LGS yaklaşıyor çok stresliyim

Dostum ortamın kötü olması çoğu yerde doğru ama el bebek gül bebek büyüyerek neleri tecrübe edebilirsin? Örneğin meslek lisesinde bir süre sonra diğer öğrencilerle aranızda bir zorbalık başlayacak. Bu zorbalık başladıktan sonra "dik durmayı ve eğilmemeyi" öğreneceksin. Sonra diğer öğrenciler...
  8. P

Canını yerim sonunda beee. Meslek lisesinde okuyan adamı lisede küçümserler ama lise bitmeden staj döneminde de pişmanlıkları başlar. Elektrik, Ray, İtfaiye, Bilişim bunlar bize lazım abi. Herkes okuyarak en çok parayı kazanacağını zannediyor.... Şimdi bir yere ev yaptır usta 100.000 TL ve...
  9. P

Çocuklar sanıyorlar ki meslek liseleri iğrenç okullar. Ben 2018 meslek çıkışlıyım. Meslek lisesine gitmeseydim şu an işsiz, tecrübesiz birisi olurdum. Olay "Karakter + Amaçta". Amaçsız olarak en iyi Anadolu Lisesine de gitsen amaç bulamadığın için bir şeye sap olamazsın. Bunu anlamaları gerekiyor.
  10. P

2000'li yıllarda meslek liselerine sadece "en kalifiye ve en zeki" öğrenciler kabul edilirdi. Hatta o yıllarda sen meslek lisesinde okuyor olsaydın ailen bununla gurur duyar ve arkadaşlarının aileleri bile seni örnek çocuk olarak referans alırlardı. Meslek liseleri kötü okullar değildir. Meslek...
  11. P

Raporu ara tatil sonrası vermek?

İş günü bakımından 7 günü geçirme. Oluşturmaz.
  12. P

Sizce oraya gitmemeli miyim?

Dışarıdan nasıl göründüğü değil içeride ne olduğu önemli. Sana fayda sağlıyor mu? Mesele bitmiştir.
  13. P

Sizce Ankaradaki Hangi Meslek Lisesine Gitmeliyim ?

Hangi bölümü okumak istiyorsun + hangisi daha iyi. Bu 2sinin cevabına göre yap
  14. P

Üniversite sınavına 2 ay kala ders çalışmayı bıraktım ne yapmalıyım?

Ruhsal ve zeka durumunu bilmiyorum ancak noksan bir yanın yoksa dışarıya çıkmalı ve sosyalleşmelisin.
  15. P

Üniversite sınavına 2 ay kala ders çalışmayı bıraktım ne yapmalıyım?

Dershane kısmı hariç bende aşağı yukarı aynıydım. Gerçi çalıştığımda netlerimi de çok iyi artırıyordum ama beni mutlu yapan şey dersler değildi. Bu yüzden dersleri hem ortalama seviyede tutup işime odaklandım. Seveceğin bir şey bul ve severek o şeyi yap. Üniversite oku yegenim işçiler de...
  16. P

Direksiyon sınavında değişik komisyon üyelerinin denk gelmesi?

Agam halen yanlış düşünüyorsun. Şimdi bana gelen adamı "AĞAĞĞA semantik seo, holistik seo" bilmiyor diye gülüp eğlenmemle aynı şey. O komisyonun "akülü araba sürdün mü hhaha" falan yapma hakları yok. Herkes işini profesyonel bir üslup/tutumla yapmalı. Bu dediğin durum içni de örneğin...
  17. P

Aga dalga mı geçiyorsun? O zaman yılda 1 kez olduğun hastalık için hastaneye gittiğinde nefes alamadığını söylediğinde doktor da "nefes alma o zaman ağğağa" diye gülünce de bu sana normal mi geliyor? Mesele konu vermek/vermemek değildir. İşini adam gibi yaparsın kimseyle dalga geçemezsin. Kendi...
  18. P

Komisyon üyelerinin görevi sınava giren kişiyle dalga geçmek, laubalilik yapmak değildir. Radyatörle cam suyunu mu karıştırdı, sürüş sırasında sinyalsiz mi döndü? O zaman elerler ve nedeni bu derler. Yakın zaman içerisinde motor ehliyeti alacağım. Bilmiyorsam, yetersizsem bırakırsın olur biter...
  19. P

Msü sinavi kopya muamelesi şüphesi

Sınıftan çıkmadan önce sorsaydın ya agam. Normal şartlarda bilgi verilir sınavın bu nedenle iptal oldu, geçerli olmayacaktır şu dakikadan itibaren çıkabilirsin gibisinden.
  20. P

Antalya -İsparta gezisine gidilir mi sizce ?

Maddi anlamda sorunun yok ve gezi günü için planın yoksa git. Hiç bir şey elde edemezsen yeni insanlarla tanışmaya bak. Bakarsın bir dost & arkadaşlık kurarsın, kalifiye birisiyle tanışırsın falan. Sırf gezi + coğrafya olarak bakma Ağlasun'a 2 yıllık bölüm okumaya gittim 20 yıldır bulamadığım...
Top Bottom