Neler Yeni

YKS KAÇ K SIRALAMA İLE HANGİ BÖLÜME GİREBİLİRM

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes
Arkadaşlar, merhaba bu sene eşit ağırlıktan tercih yapacağım. İstanbul üniversitesi Turizm işletmeciliği fakültesi geçen sene 294.715 sıralama ile kapatmış. Bu bölüme girebilmek için min kaç sıralama gelmesi lazım? Mesela 270k sıralama ile girebilir miyiz? Yardımcı olursanız çok sevinirim

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Semih Aydın
Başvuran kişilere göre değişir ancak geçen sene 294k da kapattıysa 270 ile girersin diye düşünüyorum

00Tarik00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tarık Öztürk
Sıralaması genel anlamda düşmüş. Bu sene de düşme devam edebilir. Bence girme ihtimaliniz yüksek ancak gelmeme ihtimalini de düşünerek tercih listesinde arkasına da tercih yapmayı unutmayın derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıralaması genel anlamda düşmüş. Bu sene de düşme devam edebilir. Bence girme ihtimaliniz yüksek ancak gelmeme ihtimalini de düşünerek tercih listesinde arkasına da tercih yapmayı unutmayın derim.
Bu sene yks zordu. Sıralamalar nasıl olur bilemiyorum hocam

00Tarik00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tarık Öztürk
Ben 2021'de girmiştim ve o sene de zor bir sınav vardı. Q TV adında bir kanal vardı hocam belki ilginizi çeker. Genelde sıralamaların nasıl olacağını tutturuyordu. En azından benim sıralamam dediği gibi gelmişti. Bu sene de yapar belki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,614
Üyeler
164,706
Son üye
Bahopito
Top Bottom