Arama sonuçları: *

1. trenboloneren

Açık lise dersleri hk

Dostlar herkese selam bugün abim açık liseye yazdırmış beni ve ders seçimi yapmış Bu dersler nasıl zor mu kolay mı bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
  2. trenboloneren

Makinist nasıl olunur

Kaç yıllık bilmiyorum iş imkanı olarak arkadaş metro tramvay soforlugu ve tren den bahsediyodu ve onu açık diodu
  3. trenboloneren

Makinist nasıl olunur

Makinistlik bölümü var direk ama her yerde yok arkadaşım Elazığda Makinistlik okuyor şuan
  4. trenboloneren

Açık liseye geçiş hakkında

Sınıf tekrarına düşen öğrenci geçebiliyor şartlara göre
  5. trenboloneren

Açık liseye geçiş hakkında

Dostlar ben 11.sınıfım ve şuan devamsızlık 30 üstü ikinci sınavlara da girmedim kaldim doğal olarak ben kayıtlar başladığında açığa gecebilirmiyim yoksa yazın mı geçebilirim
  6. trenboloneren

Açığa geçiş hakkında

Ayın kaçında ne zaman
  7. trenboloneren

Açığa geçiş hakkında

Evet 1701180305 Onlar var zaten sıkıntı yok şuan direk gecermiyim 2.donemi mi beklemem lazım ben onu soruyorum
  8. trenboloneren

Açığa geçiş hakkında

Biliyorum benim sorduğum şu şuan direk gecebilirmiyim yoksa 2.donemi mi beklemem lazım
  9. trenboloneren

Açığa geçiş hakkında

Hocalar bile açığa geçmemi tavsiye ediyor Hedefler doğrultusunda
  10. trenboloneren

Açığa geçiş hakkında

Ailemi zor da olsa ikna ettim şimdi sıra açığa geçmekte şuan gecebilirmiyim yoksa 2.donemi mi beklemem lazım yardımcı olabilecek var mı hiç
  11. trenboloneren

Açığa geçmek istiyorum

Anket hazirlatmis kalksın mi diye zaten kaldırır bi ihtimal
  12. trenboloneren

Açığa geçmek istiyorum

Plan sporcu olmak yönünde zaten spor lisesine geçmeyi düşündüm ama kontenjan yok ordada 1701001015 Çok haklısın
  13. trenboloneren

Açığa geçmek istiyorum

Tüm okul bizde Yusuf tekinin sülaleye kadar sövüyor ama katlanmak zorundayız yapicak bişey yok 1701000329 Bu arada bizim felsefeci disiplin kurulu başkanı ona anlattım bunları oda direk açığa geç dedi
  14. trenboloneren

Açığa geçmek istiyorum

11 hocam ve sorun şu istediğim bölüm tyt puanı ile alıyo ve ben AYT konuları görüyorum görmem hem saçma geliyo hemde konular çok ağır gelmeye başladı
  15. trenboloneren

Açığa geçmek istiyorum

Hocam keyfisi fln yok bu işin hedeflerim belli notlarım berbat okulda uyumaktan başka yaptığım bişey yok ve gitmek artık işkence halini aldı benim için
  16. trenboloneren

Açığa geçmek istiyorum

Direk geçilebiliyo mu peki Yusuf tekin baya zorlaştırdı vs deniyordu o konu hakkında
  17. trenboloneren

Açığa geçmek istiyorum

Arkadaşlar açığa geçmek istiyorum ama yönetmelik vs değişti o konuda bilgilendircek varmı aranızda acaba
  18. trenboloneren

200TL Çanta Önerisi

Onlar küçük bi tik büyüğü lazım bana geçen Df de vardı indirimde 80 liraydı tükenmiş 1661794160 https://ty.gl/1hdau72xm6 Bu tarz bişey arıyorum ben hatta buda olabilir başka bi model bulamazsam
  19. trenboloneren

200TL Çanta Önerisi

Küçük bi çanta olmasın mümkünse 2 gözü olsun 1 büyük Bi orta olucak şekilde
  20. trenboloneren

Fizik Projesi Yardım

Proje konusu bu Yönergede bu Ne tarz resimler kullanabilirim mesela onun dışında konuyu kaç madddeye ayırmam gerekir yardımcı olursanız çok sevinirim
Top Bottom