Neler Yeni

Açığa geçmek istiyorum

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Arkadaşlar açığa geçmek istiyorum ama yönetmelik vs değişti o konuda bilgilendircek varmı aranızda acaba

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Özel bir durumun yoksa geçemiyorsun anlaşıldığı kadarıylada keyfi geçmek istiyorsunuz maalesef
Hocam keyfisi fln yok bu işin hedeflerim belli notlarım berbat okulda uyumaktan başka yaptığım bişey yok ve gitmek artık işkence halini aldı benim için

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Hocam keyfisi fln yok bu işin hedeflerim belli notlarım berbat okulda uyumaktan başka yaptığım bişey yok ve gitmek artık işkence halini aldı benim için
keyfiden kasıt örn. ana babanıza bir şey olmadığı sürece açığa geçemiyorsun. Sana tavsiyem (sen yaşlarda bi arkadaşım yaptı) git muhtarla görüş ve yardım iste evinizin durumunun fiziksel olarak kötü olduğu tadilat gerektirdiği gibi bi belge ile açığa geçebiliyorsun sanırım. Muhtardan bilgi alman gerekiyor konuyla alakalı ve belgede sahtecilik yapman gerekebilir biraz da olsa dediğim gibi git görüş. Eskisi gibi ben açığa geçmek istiyorum diyince geçirmiyorlar.

Aestro

80+
Hocam bu dediklerinizin hepsi keyfi bir sebep sizin gibi forumda 100 lerce bu sebepten açığa geçmek için böyle sebebi olan kişileri getirebilirim o 100lerce kişinin arasında bende varım ben 12.sınıf oldum bu sene ve bende açığa geçmek istiyordum ama yeni meb yüzünden hastalığın anan baban vefatı yani hayatını olumsuz etkileyecek sağlık problemin psikolonik veyada problemin olmadığı sürece açığa geçemezsin bunu ben değil meb söylüyor ben gibi 12.sınıfsan sık dişini eğer 9 10san onu düşünürüz

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Hocam bu dediklerinizin hepsi keyfi bir sebep sizin gibi forumda 100 lerce bu sebepten açığa geçmek için böyle sebebi olan kişileri getirebilirim o 100lerce kişinin arasında bende varım ben 12.sınıf oldum bu sene ve bende açığa geçmek istiyordum ama yeni meb yüzünden hastalığın anan baban vefatı yani hayatını olumsuz etkileyecek sağlık problemin psikolonik veyada problemin olmadığı sürece açığa geçemezsin bunu ben değil meb söylüyor ben gibi 12.sınıfsan sık dişini eğer 9 10san onu düşünürüz
11 hocam ve sorun şu istediğim bölüm tyt puanı ile alıyo ve ben AYT konuları görüyorum görmem hem saçma geliyo hemde konular çok ağır gelmeye başladı

Aestro

80+
11 hocam ve sorun şu istediğim bölüm tyt puanı ile alıyo ve ben AYT konuları görüyorum görmem hem saçma geliyo hemde konular çok ağır gelmeye başladı
Müdür yardımcısı ile veya okul müdürü ile görüş ozaman elbet bulurlar bir yolunu son senede değilsin bu herifin seneye ne yapacağı belli olmaz açığı komple bile kaldırırsa şaşırmam ben son sene diye katlanıyorum 9 olsam okumazdım bunun kurallarıyla çok ciddiyim

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Müdür yardımcısı ile veya okul müdürü ile görüş ozaman elbet bulurlar bir yolunu son senede değilsin bu herifin seneye ne yapacağı belli olmaz açığı komple bile kaldırırsa şaşırmam ben son sene diye katlanıyorum 9 olsam okumazdım bunun kurallarıyla çok ciddiyim
Tüm okul bizde Yusuf tekinin sülaleye kadar sövüyor ama katlanmak zorundayız yapicak bişey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüm okul bizde Yusuf tekinin sülaleye kadar sövüyor ama katlanmak zorundayız yapicak bişey yok
Bu arada bizim felsefeci disiplin kurulu başkanı ona anlattım bunları oda direk açığa geç dedi

enest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Enes Talha Baysan
Açığa geçmek artık imkansız gibi bir şey. Bir sürü arkadaşım geçmeyi planlıyordu yazın ama hiçbiri geçemedi. Eğer sporcu vs. değilsen geçemiyorsun

Aestro

80+

Bu arada bizim felsefeci disiplin kurulu başkanı ona anlattım bunları oda direk açığa geç dedi
Her sabah kalktigimda yatarken sövüyorum zaten bu sene mezun olmam şart seneye bu herifin sağı solu belli olmaz ara tatilleri bile ellemeye başladı seneye yaz tatilini 1 aya düşürürse şaşırmam o yüzden bir an önce mezun olmak şart

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Açığa geçmek artık imkansız gibi bir şey. Bir sürü arkadaşım geçmeyi planlıyordu yazın ama hiçbiri geçemedi. Eğer sporcu vs. değilsen geçemiyorsun
Plan sporcu olmak yönünde zaten spor lisesine geçmeyi düşündüm ama kontenjan yok ordada

Her sabah kalktigimda yatarken sövüyorum zaten bu sene mezun olmam şart seneye bu herifin sağı solu belli olmaz ara tatilleri bile ellemeye başladı seneye yaz tatilini 1 aya düşürürse şaşırmam o yüzden bir an önce mezun olmak şart
Çok haklısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,194
Üyeler
161,967
Son üye
bencross
Top Bottom