trenboloneren
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,134
Ailemi zor da olsa ikna ettim şimdi sıra açığa geçmekte şuan gecebilirmiyim yoksa 2.donemi mi beklemem lazım yardımcı olabilecek var mı hiç
Hocalar bile açığa geçmemi tavsiye ediyor Hedefler doğrultusundaAçığa geçmek israilden toprak almaktan zordur.
hafızlık kursuna kayıt olup hafızlık öğrenci belgesi alıp geçebilirsinHocalar bile açığa geçmemi tavsiye ediyor Hedefler doğrultusunda
hacım valla o iş aşırı o düzenleme vs vsHocalar bile açığa geçmemi tavsiye ediyor Hedefler doğrultusunda
Biliyorum benim sorduğum şu şuan direk gecebilirmiyim yoksa 2.donemi mi beklemem lazımhafızlık kursuna kayıt olup hafızlık öğrenci belgesi alıp geçebilirsin
özel durumlar hariç kafana göre geçemezsinBiliyorum benim sorduğum şu şuan direk gecebilirmiyim yoksa 2.donemi mi beklemem lazım
EvetGeçmek için gerekli koşulları karşılıyor musun?
Onlar var zaten sıkıntı yok şuan direk gecermiyim 2.donemi mi beklemem lazım ben onu soruyorumözel durumlar hariç kafana göre geçemezsin
ocağın başında kayıtlar açılıyor diye biliyorumEvet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onlar var zaten sıkıntı yok şuan direk gecermiyim 2.donemi mi beklemem lazım ben onu soruyorum
Ayın kaçında ne zamanİlk dönem kayıtları bitti. 2. Dönem kayıt zamanını beklemek zorundasın
Daha kesin bir tarih verilmedi çünkü 1. dönem bitmedi dahaAyın kaçında ne zaman