Arama sonuçları: *

• Users: wetaxx
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. wetaxx

üniversite için hangi şehir daha iyi ?

aynı fikirdeyim
  2. wetaxx

gayet güzel bu arada
  3. wetaxx

tramvay ıspartada da yok :D ordu küçük felan değil hocam ya bence ideal yani ama tabi konya baya büyük ona göre 1691333132 bide ordu samsun yakın şuanda otobüs biletleri aldı başını gitti ailenin yanına istediğinde gidersin orduda ama bu taraflara gelirsen en ucuz bilet 800 tl git gel 1600...
  4. wetaxx

ıspartada yaşıyorum ve yazdığın şehirler arasında sadece sakaryaya gitmedim knkm samsunda yaşıyosan orduyu biliyondur güzel şehir baya konya da her türlü mekan bulursun en uygun da orda en pahalısıda ve çok iyi şehir ısparta ucuz zaten küçük bide ama öğrenci şehri olarak geçiyor okul zamanı...
  5. wetaxx

Otomotiv mi bilgisayar programcılığı mı ?

senin açından baya iyi olur masrafında azalır
  6. wetaxx

evet bunlarıda düşünün bi yandan onun dışında çok güzel memleket şahsen okumak istediğim üni gelecekte hayırlısı neyse o olsun
  7. wetaxx

ama bi araştırın hocalarını felan vs bide antalya uygunmu size bilemicem ıspartada yaşıyorum ona rağmen kavruluyoruz antalya şuanda çok sıkıntıdır biraz bakın derim 1691176702 bi de antalya pahalıdır hocam kiralar olsun kyk çıkmazsa* dışarda yemek felan yemek biraz tuzlu gelebilir
  8. wetaxx

gayet iyidir tahminim
Top Bottom