samsun güzel iste hocammerhabalar diş hekimliği okuyacağım. sizce konya mi, ordu mu, sakarya mi, denizli mi, isparta mi? şehir anlamında da sormak istedim, hangisi veya hangileri iyidir? (samsundayim)
samsun guzel ama tutmuyor maalesef yakinlik acisindan yazdim onusamsun güzel iste hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
atakumda oturuyorum çarşambalıyım
ıspartada yaşıyorum ve yazdığın şehirler arasında sadece sakaryaya gitmedim knkm samsunda yaşıyosan orduyu biliyondur güzel şehir baya konya da her türlü mekan bulursun en uygun da orda en pahalısıda ve çok iyi şehir ısparta ucuz zaten küçük bide ama öğrenci şehri olarak geçiyor okul zamanı aktif 50 k öğrenci yi geçiyor denizli de güzel ortalama bir şehir ama aralarında tek sahil kısım ordu var ve sende sahildesin onun ayrıcalığı oluyor illa ki ısparta antalyaya 1 buçuk saat kafan estimi gidersin her yere çok yakındır konya 3 saat civarı denizli 2buçuk 3 hepsinin ayrı güzelliği varmerhabalar diş hekimliği okuyacağım. sizce konya mi, ordu mu, sakarya mi, denizli mi, isparta mi? şehir anlamında da sormak istedim, hangisi veya hangileri iyidir? (samsundayim)
ordu çok mu küçüktür acaba tramvay dahi yok diye duydum eğlence sosyal aktivite sorunu çeker miyim yoksa evet sahil güzel olurdu ama sırf küçük diye konya falan mı yazsamıspartada yaşıyorum ve yazdığın şehirler arasında sadece sakaryaya gitmedim knkm samsunda yaşıyosan orduyu biliyondur güzel şehir baya konya da her türlü mekan bulursun en uygun da orda en pahalısıda ve çok iyi şehir ısparta ucuz zaten küçük bide ama öğrenci şehri olarak geçiyor okul zamanı aktif 50 k öğrenci yi geçiyor denizli de güzel ortalama bir şehir ama aralarında tek sahil kısım ordu var ve sende sahildesin onun ayrıcalığı oluyor illa ki ısparta antalyaya 1 buçuk saat kafan estimi gidersin her yere çok yakındır konya 3 saat civarı denizli 2buçuk 3 hepsinin ayrı güzelliği var
tramvay ıspartada da yokordu çok mu küçüktür acaba tramvay dahi yok diye duydum eğlence sosyal aktivite sorunu çeker miyim yoksa evet sahil güzel olurdu ama sırf küçük diye konya falan mı yazsam
bide ordu samsun yakın şuanda otobüs biletleri aldı başını gitti ailenin yanına istediğinde gidersin orduda ama bu taraflara gelirsen en ucuz bilet 800 tl git gel 1600 yapar yani bilemedim ordu iyi gibi gelditramvay ıspartada da yokordu küçük felan değil hocam ya bence ideal yani ama tabi konya baya büyük ona göre
Isparta kardeşim aradığın her ortamı rahatlıkla bulabilirsinmerhabalar diş hekimliği okuyacağım. sizce konya mi, ordu mu, sakarya mi, denizli mi, isparta mi? şehir anlamında da sormak istedim, hangisi veya hangileri iyidir? (samsundayim)
gayet güzel bu aradaAman aman konya yazma