Neler Yeni

Otomotiv mi bilgisayar programcılığı mı ?

wetaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Esad Çevikbaş
tamamdır çok teşekkür ederim
ama bi araştırın hocalarını felan vs bide antalya uygunmu size bilemicem ıspartada yaşıyorum ona rağmen kavruluyoruz antalya şuanda çok sıkıntıdır biraz bakın derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama bi araştırın hocalarını felan vs bide antalya uygunmu size bilemicem ıspartada yaşıyorum ona rağmen kavruluyoruz antalya şuanda çok sıkıntıdır biraz bakın derim
bi de antalya pahalıdır hocam kiralar olsun kyk çıkmazsa* dışarda yemek felan yemek biraz tuzlu gelebilir

Notghost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Taha
tamamdır araştırırım antalyaya baya gittim evet sıcak kuzenim var uyum sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum artı olarak

bi de antalya pahalıdır hocam kiralar olsun kyk çıkmazsa* dışarda yemek felan yemek biraz tuzlu gelebilir
aynen kiralar aşırı pahalı ruslardan dolayı maalesef savaş içine etti kiraların

wetaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Esad Çevikbaş
tamamdır araştırırım antalyaya baya gittim evet sıcak kuzenim var uyum sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum artı olarak

aynen kiralar aşırı pahalı ruslardan dolayı maalesef savaş içine etti kiraların
evet bunlarıda düşünün bi yandan onun dışında çok güzel memleket şahsen okumak istediğim üni gelecekte hayırlısı neyse o olsun

Notghost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Taha
evet bunlarıda düşünün bi yandan onun dışında çok güzel memleket şahsen okumak istediğim üni gelecekte hayırlısı neyse o olsun
evet cidden çok güzel belki ailem oraya taşınabilir onuda düşünüyorum

Top Bottom