Bilgisayar programcılığı hakkında

Hocam her sene olmuyor sanırım kuraya katiliyon haftada en fazla 3 gün çıkıyor belgeleri teslim ediyon basliyon he ama bir anda çok ağır iş isteyebilirler ama
üniversitede öğrenciyken kesinlikle şunlara katıl şunu yap falan dediğin bir şey var mı hocam devlet bursu falan?

üniversitede öğrenciyken kesinlikle şunlara katıl şunu yap falan dediğin bir şey var mı hocam devlet bursu falan?
Türk Eğitim Vakfı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü Burslarına Başvuru yap bizim sınıftan birine çıkmıştı

Siberay eğitimleri oluyor onlara katıl ekonomik durumun varsa

Benden tavsiye derslerin iyise diş hekimliği oku 5 sene cefa çekersin sonra parayı kırarsın, ben hayatımda diş hekimliği okuyupta gariban veya orta gelirli bir birey görmedim hepsinin altında preminum araçlar var.

Benden tavsiye derslerin iyise diş hekimliği oku 5 sene cefa çekersin sonra parayı kırarsın, ben hayatımda diş hekimliği okuyupta gariban veya orta gelirli bir birey görmedim hepsinin altında preminum araçlar var.
Hocam dediğiniz doğru da dil bölümündeyim demişim sayısalım çok iyi değil demişim bana dil bölümü diyorsunuz çok fazla imkansız ama dediğiniz çok doğru belki üni bittikten sonra bi 3 4 sene sürünürsün ama sonra yaşarsın bir de kendi kliniğin olursa mükemmel

Geri