Dediğiniz gibi bu sıralamada muhendisliklerden ben pek de bir şey beklemiyorum. Ama programcılık konusunda Marmara ve Ege iyi diye duydum ama...Bilgisayar programcılığında çok temel düzeyde öğretiliyor çoğu şey
170k ile gideceğin bilgisayar mühendisliğinden de pek bir şey öğreneceğini zannetmiyorum
Yazılımda ücretli ya da %50 gibi vakıflar var bilgisayarda ise benim için çok uzakYazılım yada bilgisayar mühendisliği bak ayrıca bilgisayar programcılığı 2 sene diye bilioyrum ben yazdım tyt den zamanında
Programcılıktan da çok bişi bekleme senin mühendis olarak alacağın maaştan düşük oalcaktırDediğiniz gibi bu sıralamada muhendisliklerden ben pek de bir şey beklemiyorum. Ama programcılık konusunda Marmara ve Ege iyi diye duydum ama...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazılımda ücretli ya da %50 gibi vakıflar var bilgisayarda ise benim için çok uzak
Yok o bölümü okumadım bıraktım bir halta yaramadı o bölüm boş bir bölüm yani.Peki sonrasında o bölüm ile ilgili mi işe girdin kanka sen?
Ne yazikki mezuna bırakma işi benim için bittihocam bence mezuna bırakın iş bulmanız zor olur baya
Öyle kanka. Bende polislik için kpss ye girerim falan diye uzaktan bilgisayar programcılığı gidecektim ama dedim zaten 2 yıllık bide diplomada uzaktan yazacak en iyisi aöf spor öğretimi yazayım dedim onu yazdım.Programcılıktan da çok bişi bekleme senin mühendis olarak alacağın maaştan düşük oalcaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok o bölümü okumadım bıraktım bir halta yaramadı o bölüm boş bir bölüm yani.
Diplomada açık yazması bişi ifade etmez gitsende aynı şey ben yurt dışında okuyacam zaten öğretime devam edicem türkiye de okunmaz.Öyle kanka. Bende polislik için kpss ye girerim falan diye uzaktan bilgisayar programcılığı gidecektim ama dedim zaten 2 yıllık bide diplomada uzaktan yazacak en iyisi aöf spor öğretimi yazayım dedim onu yazdım.
Hocam Makine hatta bilgisayara en yakın Yazılım mühendisliği veya sağlık alanında hemşirelik ya da Mimarlık bunları düşündünüz mü?Başka bir bölüm tavsiyesi ne olabilir yani kötü değil ama bilgisayar mühendisliği için gerçekten kötü bir sıralama
En azından okul işleri ile uğraşmıyorsun işte maksat kpss.Diplomada açık yazması bişi ifade etmez gitsende aynı şey ben yurt dışında okuyacam zaten öğretime devam edicem türkiye de okunmaz.
Yok ne yazık ki düşünmüyorum. Yazılıma baktım ama ücretli olan yerler geliyor %50 burslu gibiHocam Makine hatta bilgisayara en yakın Yazılım mühendisliği veya sağlık alanında hemşirelik ya da Mimarlık bunları düşündünüz mü?
Elektrik ve elektronik mühendisliği nasıldır?Hocam Makine hatta bilgisayara en yakın Yazılım mühendisliği veya sağlık alanında hemşirelik ya da Mimarlık bunları düşündünüz mü?