Bilgisayar programcılığı hakkında

Hocam yurt olayları nasıl oluyor mesela bazı yurtlar cezaevi koğuşu gibi öyle bi şey çıksa gitmeme hakkım falan var mı yeniden başvuru yapsam vb sonraki sene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben zaten bunu biliyorum üni bu alanda pek önemli değil eğer portföyünüz geniş ise zaten muhtemelen işe alırlar da ben annem rahatlasın diye üni gidiyorum biraz da şimdi laf etmesin okuyamadı ***** bu falan diye
Yurtlar hakkında hiç bilgim yok aile evindeyim

Hocam siz şu an 1. Sınıfı bitirdiniz sanırım nasıldı peki neler öğrettiler hangi diller vb nasıl projeler yaptırdılar veya yaptırdılar mı ? Memnun musunuz
Evet yeni bitirdim ilk seneyi ama memnun değilim sebebi şu hocalar bizi gazlıyor bir şeyler öğretmek istiyor ama okulun şartları yok okul serverı benden yaşlı neredeyse.Düşük puanlı bir yer olduğu için de okumak için gelmiş türden öğrenci yok HTML Python C# Excel ve Grafik Tasarım gördük ama hepsi temel seviyedeydi ve dürüst olayım şimdiden hiçbiri doğru düzgün aklımda kalmadı düz 2 yıllık okuyan birinin ayrı bir uğraş yapmadan iş bulması imkansız

gitmeme hakkım falan var mı yeniden başvuru yapsam vb sonraki sene
Sakın öyle bir şey yapma OBP nin notuna etkisi yarı yarıya kırılıyor aynı hatta daha iyi olan puanı yapsan bile daha düşük bir sıralama gelir kendi ilçendeki MYOda oku benim gibi yurt sorunu yaşama böylece tamam aile evinin tantanasını çekiyorsun ama çoğu KYK gerçekten kullanılabilir halde değil

Evet yeni bitirdim ilk seneyi ama memnun değilim sebebi şu hocalar bizi gazlıyor bir şeyler öğretmek istiyor ama okulun şartları yok okul serverı benden yaşlı neredeyse.Düşük puanlı bir yer olduğu için de okumak için gelmiş türden öğrenci yok HTML Python C# Excel ve Grafik Tasarım gördük ama hepsi temel seviyedeydi ve dürüst olayım şimdiden hiçbiri doğru düzgün aklımda kalmadı düz 2 yıllık okuyan birinin ayrı bir uğraş yapmadan iş bulması imkansız
Hocam siz hangi şehirde okuyorsunuz ki ben şu an uludağ/ege düşünüyorum veyahut ankarada bir yer düşünüyorum videoları izlediğim kadarıyla zaten herkes bölümden 2 yılsa öğrenemezsiniz kendiniz çalışmanız lazım vb diyordular

Sakın öyle bir şey yapma OBP nin notuna etkisi yarı yarıya kırılıyor aynı hatta daha iyi olan puanı yapsan bile daha düşük bir sıralama gelir kendi ilçendeki MYOda oku benim gibi yurt sorunu yaşama böylece tamam aile evinin tantanasını çekiyorsun ama çoğu KYK gerçekten kullanılabilir halde değil
Hocam her meslek yüksekokulunda bilgisayar programcılığı var mı ki bi de benim ilçemde myo var mı bilmiyorum yok diye biliyorum hiç görmedim ama aile evinde okumayı daha çok istiyorum ben çünkü yurtlardan vb korkuyorum hep çok değişik sebepleri var

Hocam baktım varmış 316 puan ile alıyor sanırım ama ne kadar iyidir bilmiyorum ilçe çok büyük değil 80 bin nüfus var ama bursadayım yani uludağ üniversitesine bağlı bu da

Ekler

• IMG_0833.webp
    IMG_0833.webp
    69.2 KB · Hit: 8
Son düzenleme:
Hocam her meslek yüksekokulunda bilgisayar programcılığı var mı ki
Olması lazım mesela "sağlık myo" gibi ayrıca belirtmiyorsa
Hocam siz hangi şehirde okuyorsunuz
Hocam kendimi doxxlatmayayım ama DPÜ MYOlarında birinde okuyorum

Hocam baktım varmış 316 puan ile alıyo
Kesinlikle yapılamayacak puan değil ben çalışmadığım halde 311 puan yapmıştım

Olması lazım mesela "sağlık myo" gibi ayrıca belirtmiyorsa

Hocam kendimi doxxlatmayayım ama DPÜ MYOlarında birinde okuyorum

Kesinlikle yapılamayacak puan değil ben çalışmadığım halde 311 puan yapmıştım
Hocam bana 400e kadar yaparım gibi geliyor Türkçeden 30 net çıkarırım gibi geliyor zaten o bile çok iyi olur üstüne biraz da mat fen eklesem yaparım zaten ama kendi ilçemde okunur mu işte ne kadar iyi bilmiyorum

sosyalleşebilir miyim
Her şekil sosyalleşme sağlıyorsunuz daha cumartesi günü döndüm Bitlis'te idim GSB nin Kampına katıldım orada 3 eleman vardı ilk odaya gelişteki sohbet aşırı tatlıydı he ama elbette odana denk gelecek elemana bağlı

Hocam bana 400e kadar yaparım gibi geliyor Türkçeden 30 net çıkarırım gibi geliyor zaten o bile çok iyi olur üstüne biraz da mat fen eklesem yaparım zaten ama kendi ilçemde okunur mu işte ne kadar iyi bilmiyorum
Ben de sözelden 71K yaptım Balıkesir'e aşçılık için gidebilirdim ama anamın babamın ve kendimin rahatı için gitmedim

Her şekil sosyalleşme sağlıyorsunuz daha cumartesi günü döndüm Bitlis'te idim GSB nin Kampına katıldım orada 3 eleman vardı ilk odaya gelişteki sohbet aşırı tatlıydı he ama elbette odana denk gelecek elemana bağlı

Ben de sözelden 71K yaptım Balıkesir'e aşçılık için gidebilirdim ama anamın babamın ve kendimin rahatı için gitmedim
Hocam ben de aile evinde rahat ederim gibi de neyse sağ olun cevaplarınız için bana bu kadarı yeterli

hocam bende aile evinde programcılık okuyacağım galba oraya doğru kaydım :D

hocam bende aile evinde programcılık okuyacağım galba oraya doğru kaydım :D
Oku oku o sırada bir işe de girersin çiçek gibi olur sene boyunca anne param bitti verir misiniz demedim babamın çalıştığı yerde Kazık yemiş olsam da çalıştım hem okul ihtiyaçlarımı karşıladım hem birikim yaptım İŞKUR Gençlik Programından da yararlandım okul kütüphanesinde oturarak günde 1083TL kazandım şuan nerdeyse 20Gr Birikmiş altınım var gurbette okuyor olsaydım şuan bu kadar parayı biriktiremezdim

Oku oku o sırada bir işe de girersin çiçek gibi olur sene boyunca anne param bitti verir misiniz demedim babamın çalıştığı yerde Kazık yemiş olsam da çalıştım hem okul ihtiyaçlarımı karşıladım hem birikim yaptım İŞKUR Gençlik Programından da yararlandım okul kütüphanesinde oturarak günde 1083TL kazandım şuan nerdeyse 20Gr Birikmiş altınım var gurbette okuyor olsaydım şuan bu kadar parayı biriktiremezdim
İşkur gençlik nasıl oluyor hocam bende yaparım

Hocam siz 12. Sınıf mısınız
Yok hocam

Geri