Arama sonuçları: *

1. 4emirrr

📣🔥 Erdoğan'dan gençlere müjde! Vergi indirimi, telefon, bilgisayar, internet...

her sene 10 gb internet ile geliyorlar oraya kadar düştülerse istanbul seçimi gibi bu seçimler de gider ekonomiyi düzeltip vergileri hafifletmek yerine 1 kere olacak şekilde vergi almayacaklar ondan sonra 4 yıl daha arka kapıdan zorla giricekler... Hiç demiyor milleti vergi ödeyemeyecek hale...
  2. 4emirrr

Dolara bişey olduğu yok!!

parti tutmuyorum knk ama bu gün bir seçim olsa chp'ye veririm o da sevdiğimden değil akp'yi daha çok sevmediğimden
  3. 4emirrr

LGBT oldunuz ne dünyanın sadece %1'i eşcinseldir eşcinsel değilim ermeni değilim çankırılı bir türküm evde sizin gibi boş boş a haber izleyeceğime azıcık ekonomik bilgi edindim diye kudurmanız hoşuma gitti siz bizim gözümüzde sadece çomar olabilirsiniz maalesef
  4. 4emirrr

bizzat anahtar bende soruları alıyım ? Bizim ülkede bi 60 yıllık ekonomist var ondan daha iyi anladığımı düşünüyorum ekonomiden. Evet bende ekonomistim. Diplomasız insanlar olabiliyorsa hepimiz olabiliriz hepimiz ekonomistiz.
  5. 4emirrr

merkez baknasının kasasında para kalmadı ki dolar bozdursun borcumuz var iflasın eşiğindeyiz. 1640103078 rastgele tuşlara basarak bölümü geçmeye çalışıyorum :
  6. 4emirrr

Asgarî Ücret 380$ Seviyelerini Gördü!

ekonomistler 2023 sonuna kadar 17 tl olmasını bekliyordu ve bu verileri 2014 yılında vermişlerdi kendim takip etmiştim olayı ve aileme anlattığımda dinlememişlerdi beni
  7. 4emirrr

Doların düşüşüne sevinmeyin.

kanka devlet bu farkı hangi parayla ödiyicek merkez bankasının kasası boş. İyice zarar edicek devlet 1640101195 katılıyorum bu uzun ve değerli yorumunuz için teşekkür ederim :blobdance:
  8. 4emirrr

kanka kaç yaşındasın bu kafayla kaç yaşına kadar yaşayabildiğini merak ettim de zor olmalı senin açından xd
  9. 4emirrr

hiç pozitif bir yanı yok halimizin maalesef
  10. 4emirrr

boş tahmin değil ekonomik tahminler bu hamlenin kısa vadeli olduğunu ekonomiden anlayan herkes yapar
  11. 4emirrr

insanlar devamlı satmaya devam edicek şuan düştükçe zarar ediyoruz diye 9tl'yi gördüğü an dolar almaya başlarım elimdeki parayla
  12. 4emirrr

valla 1-2 gün ondan bekliyicem 14tl'ye düşen dolar yarın bi bakmışsın 16 tl de olabilir o zaman direkt alırım 20tl olmadan ama tutupta 12tl'ye falanda düşebilir çünkü halk satışını 1-2 gün'e kadar bitirmiş olur dolar satıcaklar satar bu 2 günlük süreçte dolar iyice düşer diye tahmin ediyorum...
  13. 4emirrr

iade edebilirsin aslında asgari ücret zam'ı sonrası yani yılbaşı sonrası tekrar zam gelicek ama onu söyliyim ben olsam iptal eder yılbaşına kadar almayı beklerdim indirim olursa geri alırdım indirim olmazsa zamlanmadan hemen önce alırdım ki zarar etmeyeyim. Açıkcası bu konuda çok yorum yapmayı...
  14. 4emirrr

bende elimde zaten bir takım döviz var dipten dolar almayı düşünüyorum sonrasında ise tl değer kaybetmeye tekrar başlayınca bi borsaya girip tl'nin değer kaybedeceğine dair kaldıraçtan short basarım ytd.
  15. 4emirrr

hocam insanların dolar satmasına sebep oldu devlet zarar edecek bu insanların zararını kapatmak için halka ödeme yapmaları gerekicek. 1640028674 valla ben 1-2 gün bekliyip ondan sonra dolar alımı gerçekleştirmeyi düşünüyordum piyasanın durumu ne olucak belli değil 14.70'den bi anda 15.70 oluyor...
  16. 4emirrr

zaten fırsatçı satıcılarımız dolar artmadan önce zam yapmak için ürünleri satmayıp ellerinde bekletip zarar etmemek için doların artmasını bekliyorlardı öyle satıyorlardı anında zam yapan bu satıcılar dolar 4 tl düştükten sonra anında bi indirim uygulamazlar işlerine gelmez çünkü halk alışmışken...
  17. 4emirrr

Doların düşmesinin sebebi piyasaya döviz aktarımı sağlanması fazla olan şey bilirsiniz ki değersizdir dolar 4 tl gibi bi düşüş yakalasada zamlar düşmeyecek asgari ücret zam'ı sonrası zaten iyice zam gelicek alıcağınız her şeye ve yapılan bu hamle kısa süreli bir hamle ekonomiden azıcık anlayan...
  18. 4emirrr

Öneri Türkiyenin üst düzey dolar stratejisi (!)

bi 10 milyon daa
  19. 4emirrr

Öneri Türkiyenin üst düzey dolar stratejisi (!)

kanka dışa bağımlı ülkelerde asgari ücreti dolar'a çevirirsin ona göre bakarsın alım gücün zaten öylece direkt ortaya çıkar eğer dışa bağımlı olmasan isterse dolar 200000 tl olsun yine farketmez ama sen üretebilen bir ülke değilsin ne alırsan dışarıdan alıyorsun yani dolar artınca borcun da...
  20. 4emirrr

Yoksa dolar düşüyor mu? Yatırımcı bulduk mu?

sana kötü bi haberim var knk cehennem yok :D 12 yaşında gelipte buraya annenden duyduklarınla millete sallama
Top Bottom