sağlam para tamam da dolar 1 kuruş arttığında ortalama 1 milyar TL dış borç artıyor. 1 haftada dolar nerdeyse 3 TL arttı bu da 300 milyar TL demek. Ayda yılda bir iyi yatırım bulduk o da zararı kapatır sadece.
her müslüman dost falan değil zamanında meshepler arası savaşlar oldu keşke bunuda bilsen
müslüman dostum ülkemde kendi ülkemin insanını taciz ediyor ama olsun biz dostuz nede olsa dostlar birbirinin içinden geçebilir normal bir şey sonuçta dostuz değilmi bol bol dost kazığı atmamız lazım birbirimize
12k mesajı nasıl yaptın bilmiyorum ama kolay gelsin zihniyetin süper
Arkadaşlar yatırım falan bir yere kadar rahatlatır, doların gerçekten düşmesi ve düştüğü yerde kalması için bu ülkenin dünyaya açılıp ürünler satıp (ne olduğu hiç önemli değil) ülkeye o şekilde yüklü dövizler sokmalı, dışa bağımlılığı bırakmalı, alternatifler üretip halka sunmalı ki dışarıya para akışını kesebilelim, mesela samanı dışardan alacağına kendi çiftçine hibe ver destek ver onlar hazırlasın samanı sen çiftçiden al bu en basit örneği.
Yani yatırım yapılıyor dolar düşecek, TOGG çıkıyor dolar düşecek, faizi yükselttiler dolar düşecek gibi düşüncelere kapılmayın bunlar sağlıklı yöntemler değil.
togg projesi iptal olacak zaten altına imzamı atarım
2015 den beri yerli araba adı altında haber yapıp sürekli bu planların iptal olması ve yaptıkları arabaların tasarımından tutun motoruna aküsüne kadar yurt dışı kaynaklardan alınmış olması yerli anlamına gelmez adı sadece bizim zaten o arabayı 500k ya alabilecek insanda yok... orta gelirliler ile düşük gelirli aileler alamaz... zenginler mi ? zengin olsam togg alırmıyım diye kendine sor açıkcası almazdım zengin neden mercedes bmw ferrari vs markaları varken bizim yurt dışı çakması olan togg u alsınki xd
Abu dabi veliaht prensi Şeyh Zayed Al Nahyan Türkiyeye gelmiş. Büyük bir yatırım yapacağı söyleniyor. Adamın gelmesi ile dolar bir anda 11.50'lere kadar düştü tabi şuan yine çıktı. Eğer gerçekten yatırım olursa büyük bir düşüş yaşayacak gibi dolar. Sağcısı solcusu farketmeksizin artık partide aynı şekilde farketmeksizin Türkiyem için en iyisi ne ise o olsun gerçekten gençlik olarak isyanlardayız umuyorum ki her şey daha güzel olacak inşALLAH!
Abu dabi veliaht prensi Şeyh Zayed Al Nahyan Türkiyeye gelmiş. Büyük bir yatırım yapacağı söyleniyor. Adamın gelmesi ile dolar bir anda 11.50'lere kadar düştü tabi şuan yine çıktı. Eğer gerçekten yatırım olursa büyük bir düşüş yaşayacak gibi dolar. Sağcısı solcusu farketmeksizin artık partide aynı şekilde farketmeksizin Türkiyem için en iyisi ne ise o olsun gerçekten gençlik olarak isyanlardayız umuyorum ki her şey daha güzel olacak inşALLAH!
Katılmıyorum senin (dedine). Geçmişe değilde, öne bakarak ilerlerse bu güzel ülkemiz.
Ticaret ve yatırım herkeze serbest.
Iyi para yatırmış bizim arab zengin kardeşimiz. O nedenle reis ne yaptını iyi biliyor. Hey maşallah nasılda düştü dolar. Ne yani dolar ve euro düşmesi senin gözüne mı battı? Yoksa sen??? Omg
sırf para gelicek diye kardeşim dediğin adam halkını ezen birisi neyse azıcık araştırma ile neyin ne olduğunu anlayabilirsin ama bu akıl ile fazla bir anlama kabiliyetinin olduğunu düşünmüyorum
ek olarak sana yapılan büyük bir teklifi sadaka,kul hakkı yemiyorum vs diyip geri çevirmende ironik neyse caner denen elemandan sonra sende benim aşırı boş yorum yazmaktan ve konu açmaktan engellediğim 2. kişisin
diğer sokaktan git bakkala yada başka bakkal bul ^¬^ dalga geçiyom bazı suriyeliler çok iyi olabiliyorlar bazıları çok ******** olabiliyor. en azından bizim burdakiler öyle