Neler Yeni

Yoksa dolar düşüyor mu? Yatırımcı bulduk mu?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu arada bu anlaşma zamanında Adnan Menderes zamanı Marshall destekleri gibi olursa hiç şaşırmam. Bu anlaşma net ilerde Türkiye'nin canına okuyacak.

Junaiun

80+ Bronze

User1298

80+
En İyi Cevap
1
sana kötü bi haberim var knk cehennem yok :D 12 yaşında gelipte buraya annenden duyduklarınla millete sallama
1) 12 yaşında olduğumu kim söyledi? :ROFLMAO:
2) Senin gibilerle uğraşmayacağım. Hem araplara laf atıyorsunuz yani müslüman kişilere laf atıyorsunuz ki müslüman bizim dostlarımız olur! Sizin müslüman biri olmadığınız buradan belli. .) Ben müslümanım diyorsanız o zamanda münafık grubuna giriyorsunuz.
Engelleme listesine alındınız. Bir daha görüşmemek üzere...

HP Kullanıcısı

80+ Bronze
sana kötü bi haberim var knk cehennem yok :D 12 yaşında gelipte buraya annenden duyduklarınla millete sallama
Kardeşim asıl 12 yaşında olan sensin. Ölürsen göreceksin cehennemi.

buraya annenden duyduklarınla millete sallama
Millete sallamıyor kardeş :D - Annesinden duyduysa annesi haklı ve CEHENNEM diye bir şey var zaten.

Kavga edeceksen engelli listeme alınacaksın bilgin olsun. Bu lafı unutma.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
1) 12 yaşında olduğumu kim söyledi? :ROFLMAO:
2) Senin gibilerle uğraşmayacağım. Hem araplara laf atıyorsunuz yani müslüman kişilere laf atıyorsunuz ki müslüman bizim dostlarımız olur! Sizin müslüman biri olmadığınız buradan belli. .) Ben müslümanım diyorsanız o zamanda münafık grubuna giriyorsunuz.
Engelleme listesine alındınız. Bir daha görüşmemek üzere...
Müslümanım ancak arapların çoğunun müslüman olduğunu sanmıyorum. Çoğu zenginlik içinde yaşıyor ve yokluk çekenlere yardım etmiyor. Müslümanım adı altında yaşıyorlar ancak öyle değiller. Araplar bizim dostumuz da değil bunu şimdi ki zamana ve geçmiş zamana bakarak da anlayabilirsin.(100 yıl öncesine kadar)

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
Dürüstçe söyleyeyim. Birleşik Arap Emirlikleri ile bir anlaşmamız olursa, ülkemizde mülteci olanlar bizler oluruz. Bunlar sadece gelecek seçim için bir taktiktir.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Müslümanım ancak arapların çoğunun müslüman olduğunu sanmıyorum. Çoğu zenginlik içinde yaşıyor ve yokluk çekenlere yardım etmiyor. Müslümanım adı altında yaşıyorlar ancak öyle değiller. Araplar bizim dostumuz da değil bunu şimdi ki zamana ve geçmiş zamana bakarak da anlayabilirsin.(100 yıl öncesine kadar)
bunlar tarihten yoksun insanlar ne anlatsan boş münafıksın der iftira atar geçerler kendi dinlerinden çok başkalarının kişsel olacak görüşlerine bakarlar kurcalarlar xd senin anneni kim doğurdu onu kim yarattı diyen sokak röportajından farksız bir durum

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
bunlar tarihten yoksun insanlar ne anlatsan boş münafıksın der iftira atar geçerler kendi dinlerinden çok başkalarının kişsel olacak görüşlerine bakarlar kurcalarlar xd senin anneni kim doğurdu onu kim yarattı diyen sokak röportajından farksız bir durum
Kesinlikle hocam ya , iki dolar düşünce hemen müslüman olduk davasına giriyorlar. Herkes mi uyuyor arkadaş anlamadım ki ? , adam seçim için uğraşıyor işte, tarih tekerrürden ibaret.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Kesinlikle hocam ya , iki dolar düşünce hemen müslüman olduk davasına giriyorlar. Herkes mi uyuyor arkadaş anlamadım ki ? , adam seçim için uğraşıyor işte, tarih tekerrürden ibaret.
dinde zorlama yoktur diyip milletin dinine laf atacak kadar düştü bu insanlık din kişiseldir ve öyle kalmalıdır dinde kapitalist bir yönetim yoktur ama kapital sistem en çok bu gibilerin işlerine geliyor ilginç xd

lütfen din üzerinden prim vermeyin şu yöneticilere
inşallah bismillah hayırlısıyla gibi sözler ile olacak şeyler değil bunlar

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Top Bottom