Neler Yeni

Yoksa dolar düşüyor mu? Yatırımcı bulduk mu?

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Herkese*

Ayrıca ülkem satılıyor yatırım değil bu. Arap istanbul ay kanal istanbul olayı da aynı.
Kim diyor satılıyor. Yanlış kelime ve sözlük. Yatırım ve ticaret sadece bi zaman kapsamda kulanma hakkı gösteriyor veya aynı fikirde yürümek demektir. Süper güç olucak. Petrol var arab kraliyetin ve çok iyiler. Ülkemiz için hayırlı olsun.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Sen kenini kola ve haberdar ol. Tüm foruma yeter.
Her Müslüman dosttur!
ben müslüman değilim 1. dünya savaşı sırasındaki osmanlı askerlerini öldüren arapları ve çıkardıkları arap isyanlarını bilir misin ? burundan çekiceksiniz şunu kardeşim anal yolla kullanmayın diye kaç kere söyledik

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
La sen ben engeli listeni aldın demi😂dahada sohbetimiz var. Vay be çok iyi. Demek ki bi bağlantı olayımız var.
Nöbetçi kardeş saat kaçta mesajın bitiyor
yine hiç bişey anlaşılmıyor sen türkiyeye dön sonra ilk okuldan tekrar başla en azından ilköğretmi bitir, hem belki nöbetçiliği tecrübe edersin. 19.20de bitecek.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ben müslüman değilim 1. dünya savaşı sırasındaki osmanlı askerlerini öldüren arapları ve çıkardıkları arap isyanlarını bilir misin ? burundan çekiceksiniz şunu kardeşim anal yolla kullanmayın diye kaç kere söyledik
Eskide kalmış bir şey.
Yağ kuyrukta eskiden kalma..
Eh gençlere söyledimizde abi o eskiden kalma.
Yani işi istedimiz olaya indirmek veya getirmek çok kolay oluyor.
Öne bakarak ilerlemek gerek.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kim diyor satılıyor. Yanlış kelime ve sözlük. Yatırım ve ticaret sadece bi zaman kapsamda kulanma hakkı gösteriyor veya aynı fikirde yürümek demektir. Süper güç olucak. Petrol var arab kraliyetin ve çok iyiler. Ülkemiz için hayırlı olsun.
Görünüşte böyle. Gerçekler ortaya çıktıkça yatırım değil düpedüz ülkenin satıldığını görüyorsun. Burada olmadığın için bir şey demiyorum iyi forumlar.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
yine hiç bişey anlaşılmıyor sen türkiyeye dön sonra ilk okuldan tekrar başla en azından ilköğretmi bitir, hem belki nöbetçiliği tecrübe edersin. 19.20de bitecek.
Yok yok senin işine gelmiyor.
Beni iyi anlıyorsun, okudun ve cevap veriyorsun.
Resmen bi mucize bu yahu.
Wow aman allahım.
Tmm 19:20 sana mesaj atarım.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Eskide kalmış bir şey.
aynı şey değil, birisi ihanet diğeri ise ambargo.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yok yok senin işine gelmiyor.
Beni iyi anlıyorsun, okudun ve cevap veriyorsun.
Resmen bi mucize bu yahu.
Wow aman allahım.
Tmm 19:20 sana mesaj atarım.
demek istediğini tahmin edebiliyorum zekam var çok şükür. suriyelilerle konuşa konuşa bozuk türkçeyi anlama yeteneğim gelişti.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Eskide kalmış bir şey.
arapların yaptıkları açıklamarı türkiyeye uyguladıkları ambargolar vb. ? yağ kuyrukları geçmişte mi kaldı sanıyorsun bi market yağ'a indirim yaptığında o yağ'ı almak için sıraya giren insanları akaryakıt zam'ı gelmeden önce insanların nasıl petrol istasyonlarının önünde kuyruk oluşturduğunu görmedin sanırım sen sadece arap sevicisisin bu insanlar seni sevdikleri için yapmıyorlar o yatırımları gidip fabrikalarını topraklarını elinden alıyorlar eskide kalmış diyemezsin senin dedelerin katledildi orada yakında seni bile satar bu adamlar araplara

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
demek istediğini tahmin edebiliyorum zekam var çok şükür. suriyelilerle konuşa konuşa bozuk türkçeyi anlama yeteneğim gelişti.
Zekana kurban olsunlar nöbetçi kardeş
Mesaj otomatik birleştirildi:

arapların yaptıkları açıklamarı türkiyeye uyguladıkları ambargolar vb. ? yağ kuyrukları geçmişte mi kaldı sanıyorsun bi market yağ'a indirim yaptığında o yağ'ı almak için sıraya giren insanları akaryakıt zam'ı gelmeden önce insanların nasıl petrol istasyonlarının önünde kuyruk oluşturduğunu görmedin sanırım sen sadece arap sevicisisin bu insanlar seni sevdikleri için yapmıyorlar o yatırımları gidip fabrikalarını topraklarını elinden alıyorlar eskide kalmış diyemezsin senin dedelerin katledildi orada yakında seni bile satar bu adamlar araplara
Z kuşak düzeltir

Top Bottom