Neler Yeni

Yoksa dolar düşüyor mu? Yatırımcı bulduk mu?

Sylexnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Alp Eren
10TL'den aşağısını unutun bence :)

Bergee

80+ Silver

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Abu dabi veliaht prensi Şeyh Zayed Al Nahyan Türkiyeye gelmiş. Büyük bir yatırım yapacağı söyleniyor. Adamın gelmesi ile dolar bir anda 11.50'lere kadar düştü tabi şuan yine çıktı. Eğer gerçekten yatırım olursa büyük bir düşüş yaşayacak gibi dolar. Sağcısı solcusu farketmeksizin artık partide aynı şekilde farketmeksizin Türkiyem için en iyisi ne ise o olsun gerçekten gençlik olarak isyanlardayız umuyorum ki her şey daha güzel olacak inşALLAH!

Alıntıyı görüntüle
hayır sadece toprak satın almaya gelmiştir ülkeyi satıyor bu yanındaki diktatör

Bergee

80+ Silver

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Abu dabi veliaht prensi Şeyh Zayed Al Nahyan Türkiyeye gelmiş. Büyük bir yatırım yapacağı söyleniyor. Adamın gelmesi ile dolar bir anda 11.50'lere kadar düştü tabi şuan yine çıktı. Eğer gerçekten yatırım olursa büyük bir düşüş yaşayacak gibi dolar. Sağcısı solcusu farketmeksizin artık partide aynı şekilde farketmeksizin Türkiyem için en iyisi ne ise o olsun gerçekten gençlik olarak isyanlardayız umuyorum ki her şey daha güzel olacak inşALLAH!

Alıntıyı görüntüle

Yatırımı Devletimiz hayrına yapacaklarını mı sanıyorsunuz?

Dolar dün kabine toplantısında RTE konuştuğu için bir anda çıktı, şuan piyasanın durulması da konuşma geçtiği için.

Bir müddet ufak ufak düşecek sonra çıkıp yine konuşacak yine artacak.

Böyle yapa yapa yıllardır alıştırarak arttırdılar doları.

Fabrika yok, üretim yok, yalnızca vergiyle devran dönüyor.

O yatırımcılar gelse bile bize yaramayacak.

Top Bottom