aynen savaşta bizi arkamızdan bıçaklayan araplarArablar ve kraliyet hep bizim dostumuzdur. Ne varsa Müslüman kardeşlerimizde var. Allah büyük
senin konuştuğun gibi mi?Türkçe konuş, anlarım ozaman
Hepimizin müslüman oldugunu nereden cıkardın ki zaten? Her müslüman dost değildir bu arada. Dedelerimi sırtından bıçaklayanlar dost olamaz. Olsa olsa hain olur.Sen kenini kola ve haberdar ol. Tüm foruma yeter.
Her Müslüman dosttur!
Serbest ticaret buna denir. O yüzden bastır sende doları ve onun yerinde ol.aynen savaşta bizi arkamızdan bıçaklayan araplar
sanki babasının hayrına bağışlıyor, para veriyorsa karşılığını da alıyor.
şaka yapıyodum ama bu sefer cidden anlamadım hangi dil bu? devrik olmayan cümle yok.Serbest ticaret buna denir. O yüzden bastır sende doları ve onun yerinde ol.
Müslüman dost ve yabancı çekmeyiz
Katılmıyorum senin dedine. Geçmişe değilde, öne bakarak ilerlerse bu güzel ülkemiz.Hepimizin müslüman oldugunu nereden cıkardın ki zaten? Her müslüman dost değildir bu arada. Dedelerimi sırtından bıçaklayanlar dost olamaz. Olsa olsa hain olur.
sağlam para tamam da dolar 1 kuruş arttığında ortalama 1 milyar tl dış borç artıyor. 1 haftada dolar nerdeyse 3 tl arttı bu da 300 milyar tl demek. Ayda yılda bir iyi yatırım bulduk o da zararı kapatır sadece.100 milyar dolar yatırım gelicek diyorlar sağlam para
La sen ben engeli listeni aldın demidahada sohbetimiz var. Vay be çok iyi. Demek ki bi bağlantı olayımız var.şaka yapıyodum ama bu sefer cidden anlamadım hangi dil bu? devrik olmayan cümle yok.
Herkese*Ticaret ve yatırım herkeze serbest.
Sen aşkı anlamaz bilmez, gül yansa ağlamaz sakinAbu dabi veliaht prensi Şeyh Zayed Al Nahyan Türkiyeye gelmiş. Büyük bir yatırım yapacağı söyleniyor. Adamın gelmesi ile dolar bir anda 11.50'lere kadar düştü tabi şuan yine çıktı. Eğer gerçekten yatırım olursa büyük bir düşüş yaşayacak gibi dolar. Sağcısı solcusu farketmeksizin artık partide aynı şekilde farketmeksizin Türkiyem için en iyisi ne ise o olsun gerçekten gençlik olarak isyanlardayız umuyorum ki her şey daha güzel olacak inşALLAH!
Alıntıyı görüntüle