Arama sonuçları: *

1. Arsek

Bireysel emeklilik mantıklı mı?

çok saçma güzel bir bütçeniz varsa Temettü emekliliği çok daha mantıklı olur
  2. Arsek

Cumhur İttifakında kriz çıkartacak ekonomi afişi!

yani, bende normalde milyon olarak biliyorum trilyon olması imkansız yani.
  3. Arsek

Yardım ÖĞRENCİYE YATIRIM TAVSİYESİ

dostum kardan zarar ediyorsun zaten paniklememen lazım, zaten ana paran 300 500 arası tümü gitse ne olur ?
  4. Arsek

yeter artik para lazım

kardeşim ücretsiz olan birsürü yapılacak aktivite var , arkadaslarınla çıkarsın sahile gidersin ücretsiz eğitimler oluyor onlara katılırsın ücretsiz konserler oluyor gencelere özel çoğu yerlerde çok ucuza aktiviteler var. varda var mutlu olmak için birşeyde yapmana gerekte yok sadece iyi...
  5. Arsek

yeter artik para lazım

böyle konuları konu dısına açalım arkadaşlar. çünkü bi yardım istemiyorsun içini dökmüşsün gereksizce ( kime para lazım değilki zaten ) 1712101150 sanırım yanlış yazdın ama parasız da mutlu olunur, çok mutlu olamazsın sadece
  6. Arsek

tek hesapla ilk tabanda satarsan butun hisseleri 1 ayda 2 ila 3 arası bir şey alıyorsunuz max 1k değil. tabii ki spk nin 1 ay içinde onay verdiği arzlara bağlı bu
  7. Arsek

dolar euro gibi dovizlere yatırım yapmak yapacagın en kötü şey olur çünkü paralar zaten basılabilen bir şey olduğu için kendi enflasyonu var. altın da gereksiz bence çünkü enflasyon var ve anca paranın değerini korursun. Sana önerim altına yatırım yapmaktan vazgeçip portföy oluşturmandır. ve...
  8. Arsek

💰Sözün bittiği yerdeyiz artık

hayatımda senin kadar cahil birisini ilk defa görüyorum dostum
  9. Arsek

Borsa işlemleri hangi bankadan yapılmasını önerirsiniz?

bu arada bende z borsa ve midas kullanıyorum . (portfoy aktarımıyla uğraşmamak için )
  10. Arsek

hocam arayüzü çok kötü ya insanın içini bunaltır ziraat internet bankacılıgı zaten kötüde z borsada iyi değil yani.
  11. Arsek

kesinlikle ziraat olmasında. iş bankasının arayüzü güzel beğendim baya , onun dışında vakıfbank ve akbankı öneriyorlar.
  12. Arsek

Yardım Mrshl hisse aldım 1964 TL Değer mi?

hesabını olusturursa canlı veriler
  13. Arsek

Yardım Halka arz süreç nasıl işliyor

rica ederim
  14. Arsek

Yardım Halka arz süreç nasıl işliyor

halka arza katildigin zaman banka hesabinda bakiyr ve kullanilir bakiye olarak 2 ye ayrilir sonrasinda halka arz sonuclandiginda bakiyeden duser aldigin hisseyi yatirimlarin menusunden ya da halka arz islem lisetesinde ve ya portfoyunden gorebilirsin sonrasinda halka arz islem gormeye...
  15. Arsek

Şu an Dolar Alınır mı?

açıkçası dolar bana göre stabilizasyonu düşük euro nun stabilizasyonu biraz daha iyi
  16. Arsek

Şu an Dolar Alınır mı?

tanıdık bir kuyumcu bul benim tanıdığım kuyumcudan euro bozduruyorum , hiç komisyon almadan veriyor bazen 10 20 tl de fazladan veriyor 😅
  17. Arsek

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

konuşuyor ve ülkeyi batırarak cevabını alıyor insallah ömrünü feda edersinde oksijen israfı yapmazsın artık
  18. Arsek

🔥 DOLAR 20.18 ₺ GÖRDÜ! REKOR KIRDI! 🔥

tayyip babamla devammm !!!
  19. Arsek

Yardım euro nerde bozdurulur

ciddimisin
Top Bottom