Neler Yeni

Şu an Dolar Alınır mı?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,708
İsim
misfit
Sene sonu yurt dışına gideceğim için her ay kenara para atıyorum. Amacım kar etmek değil yeter ki paramın değeri korunsun. Dolar şu an 26TL seviyesinde, düşmez diye tahmin ediyorum. Her ay ayırdığım parayı Dolar mı yapmam mantıklı olur yoksa Cumhuriyet Altını mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,936
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
değerini korumak için mantıklı ben dolar 18 ken atmaya başladım kenara hala dolara çevirip biriktiriyorum en azından değeri korunmuş oluyor.

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
_berdan_
Sene sonu yurt dışına gideceğim için her ay kenara para atıyorum. Amacım kar etmek değil yeter ki paramın değeri korunsun. Dolar şu an 26TL seviyesinde, düşmez diye tahmin ediyorum. Her ay ayırdığım parayı Dolar mı yapmam mantıklı olur yoksa Cumhuriyet Altını mı?
TL de tutmada ikisi de olur

arturo

80+ Silver
Yurt dışına çıkacağım zaman altını dolara çevirirken para kaybedeceksin dolara yatarım yap.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,708
İsim
misfit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurt dışına çıkacağım zaman altını dolara çevirirken para kaybedeceksin dolara yatarım yap.
Sanırım dolar alınabilecek en iyi yer kuyumcular değil mi? Bankalar çok fark koyuyor diye biliyorum.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hangi ülkeye gideceksen o ülkenin para birimiyle biriktir. Mesela avrupa ise Euro tut amerika ise dolar tut vs.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Yurt dışına üniversite yardımı ile filan mı gidiyorsun hocam ?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Sanırım dolar alınabilecek en iyi yer kuyumcular değil mi? Bankalar çok fark koyuyor diye biliyorum.
tanıdık bir kuyumcu bul
benim tanıdığım kuyumcudan euro bozduruyorum , hiç komisyon almadan veriyor bazen 10 20 tl de fazladan veriyor 😅

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,708
İsim
misfit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Farex

80+ Silver
Bence en mantıklısı borsa. Ben borsa üzerinden tutuyorum paramı ve katlıyorum ama yok ben girmem o işe dersen ki tavsiye ederim bi kaç analiz videosu öneri videoları var onları izle takip et güzel kazancın olur. Onun dışında altın-platin vs alabilirisn.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,708
İsim
misfit
Bence en mantıklısı borsa. Ben borsa üzerinden tutuyorum paramı ve katlıyorum ama yok ben girmem o işe dersen ki tavsiye ederim bi kaç analiz videosu öneri videoları var onları izle takip et güzel kazancın olur. Onun dışında altın-platin vs alabilirisn.
Borsa ile uğraşacak zamanım olmadığı için hiç tercih etmedim bu zamana kadar. Kazanca pek ihtiyacım yok, kenara koyduğum para değer kaybetmesin yeter. Euro ve Dolar arasındayım, ikisinden birini tercih ederim muhtemelen.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Borsa ile uğraşacak zamanım olmadığı için hiç tercih etmedim bu zamana kadar. Kazanca pek ihtiyacım yok, kenara koyduğum para değer kaybetmesin yeter. Euro ve Dolar arasındayım, ikisinden birini tercih ederim muhtemelen.
açıkçası dolar bana göre stabilizasyonu düşük

euro nun stabilizasyonu biraz daha iyi

Top Bottom