bakalım satan olmazsa corbacılarHocam %5000 bedelsiz sermaye artırımı açıklamış, artmaya devam edebilir.
devam etseydin iyi kazanırdın ama olsun tercih meselesi güle güle harca5 hisseye girdim1 haftada 1k ile 500tl kazanç la çıktım yeter.
Eyw.devam etseydin iyi kazanırdın ama olsun tercih meselesi güle güle harca
sormayı unuttum dostum canlı olarak hisse senedini halk arz vs izleyebileceğim ücretsiz uygulama var mı?
Twitter kullanıyorsan zaten başka bir şey kullanmana gerek yok kisormayı unuttum dostum canlı olarak hisse senedini halk arz vs izleyebileceğim ücretsiz uygulama var mı?
midassormayı unuttum dostum canlı olarak hisse senedini halk arz vs izleyebileceğim ücretsiz uygulama var mı?
midas canlı mı veriler ?midas
ordan nerden bakcamTwitter kullanıyorsan zaten başka bir şey kullanmana gerek yok ki
bu arada qnq bankayı da aldım o da 1 aydır kazandırmıs bakalımmidas canlı mı veriler ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ordan nerden bakcam
.midas canlı mı veriler ?
ordan nerden bakcam
bu arada qnq bankayı da aldım o da 1 aydır kazandırmıs bakalım
hesabını olusturursa canlı verilermidas canlı mı veriler ?
ordan nerden bakcam
bu arada qnq bankayı da aldım o da 1 aydır kazandırmıs bakalım
.
hangi uyuglamayı kullanıyorsan kendi izleme ekranı vardır halka arzları en detaylı şekilde takip edebileceğin yer halkarz.comsormayı unuttum dostum canlı olarak hisse senedini halk arz vs izleyebileceğim ücretsiz uygulama var mı?