Neler Yeni

Borsa ve hisse senetleri hakkında günlük analiz yapalım

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Tekin Ayber
Hocam ben 0 ım youtuberlerdanda korkuyorum malum sana aldırıp kendi satıyor
O zaman kimseye güvenme hatta kendi şansına dahi güvenme. Ne zaman ki iyice tecrübe ettin, kavramları ve stratejileri öğrendin işte o zaman gerçek manada borsaya gir. Eğer öğrenmek istersen şimdi küçük başla, yani zararı sana dokunmayacak kadar alım yap, ne zaman ki piştiğini hissettin o zaman gerçek manada oynarsın. Alım fırsatı için sana şunu diyeyim; PATEK alma daha düşecek gibi, zaman zaman gel gel yapabilir ama daha yükseliş sinyali vermedi. İyi bir fırsat var mı diye bakıyordum ben de, birazdan eklerim konuya :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ScreenHunter 122.jpg

AGYO hissesi kuvvetli yükseliş sinyali verdi bugün... 8,00 TL ile 8,20 TL arasına düşerse eğer alabilirsin, orta kanalı zaten çizdim. Yalnız çok az bir parayla oyna, sadece öğrenmek, tecrübe etmek için, sonra 8,80- 9,00 TL arasına gelirse 1-2 günde satarsın. Emir vermeyi ve zincir emir vermeyi öğrenmelisin, lazım oluyor çünkü... @zX1ScreamofNİGht

DİKKAT, YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR SADECE ÖĞRENME AMACIYLA ÇOK AZ SAYIDA VEYA AZ BİR PARAYLA TECRÜBE EDİNMEK İSTEYENLER İÇİN YAZDIM. DEDİĞİM GİBİ KİMSEYE GÜVENMEYİN, HATTA KENDİ ŞANSINIZA DAHİ GÜVENMEYİN, BU İŞLER ŞANSTAN ÇOK BİLGİ EDİNEREK, AKIL VE MANTIK YÜRÜTEREK OLUYOR ÇÜNKÜ!

Son düzenleme:

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı
O zaman kimseye güvenme hatta kendi şansına dahi güvenme. Ne zaman ki iyice tecrübe ettin, kavramları ve stratejileri öğrendin işte o zaman gerçek manada borsaya gir. Eğer öğrenmek istersen şimdi küçük başla, yani zararı sana dokunmayacak kadar alım yap, ne zaman ki piştiğini hissettin o zaman gerçek manada oynarsın. Alım fırsatı için sana şunu diyeyim; PATEK alma daha düşecek gibi, zaman zaman gel gel yapabilir ama daha yükseliş sinyali vermedi. İyi bir fırsat var mı diye bakıyordum ben de, birazdan eklerim konuya :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

AGYO hissesi kuvvetli yükseliş sinyali verdi bugün... 8,00 TL ile 8,20 TL arasına düşerse eğer alabilirsin, orta kanalı zaten çizdim. Yalnız çok az bir parayla oyna, sadece öğrenmek, tecrübe etmek için, sonra 8,80- 9,00 TL arasına gelirse 1-2 günde satarsın. Emir vermeyi ve zincir emir vermeyi öğrenmelisin, lazım oluyor çünkü... @zX1ScreamofNİGht

DİKKAT, YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR SADECE ÖĞRENME AMACIYLA ÇOK AZ SAYIDA VEYA AZ BİR PARAYLA TECRÜBE EDİNMEK İSTEYENLER İÇİN YAZDIM. DEDİĞİM GİBİ KİMSEYE GÜVENMEYİN, HATTA KENDİ ŞANSINIZA DAHİ GÜVENMEYİN, BU İŞLER ŞANSTAN ÇOK BİLGİ EDİNEREK, AKIL VE MANTIK YÜRÜTEREK OLUYOR ÇÜNKÜ!
zaten btc ye ve borsaya attığım parayı öyle atıyorum benim için sokakta düşürdüğüm para ile bu iş aynı klasmanda

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Tekin Ayber
Dün günlük trade için ASELS hissesi almıştım, yeni bir stratejiyi denedim ve çok ama çok güzel sonuç aldım :) Ben ihtiyatlı tutmuştum satış hedefini, ASELS hissesi bugün yazdığım hedeften daha çoook yükseldi yaklaşık %2-3 yükseldi diyebilirim. Ben %1,5 civarı tutmuştum, ama iki katı yükseldi :D

ScreenHunter 123.jpg

65,40 TL den almıştım 67 TL'yi aştı... :D

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Tekin Ayber
12/11/2024 Salı günü borsa kapanışı:

ScreenHunter 124.jpg

PATEK önceden uyardığım gibi hala kuvvetli düşüşünü devam ettirmekte...

Diğer hisselerde kar satışları meydana geldi gibi, daha tam incelemedim...

ASELS hissesi için pusuda beklemekteyim :D İstediğim, hedeflediğim fiyata düşerse yarın alacağım, bugün düşmedi... O olmaz ise PGSUS ve SISE diğer alternatifler ama illa alacağım diye bir zorunluluk yoktur, hedeflerinize uygun olursa alırsınız yoksa zararınıza olabilir... Bugün ASELS ile iyi sayılabilecek bir kar ile günü kapadım. Özeti bu şekilde...

Borsa ise kar satışları yaptı, hala yükseliş eğiliminde, henüz düşüş yönünde bir sinyal oluşmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emirhan Official
12/11/2024 Salı günü borsa kapanışı:

Alıntıyı görüntüle

PATEK önceden uyardığım gibi hala kuvvetli düşüşünü devam ettirmekte...

Diğer hisselerde kar satışları meydana geldi gibi, daha tam incelemedim...

ASELS hissesi için pusuda beklemekteyim :D İstediğim, hedeflediğim fiyata düşerse yarın alacağım, bugün düşmedi... O olmaz ise PGSUS ve SISE diğer alternatifler ama illa alacağım diye bir zorunluluk yoktur, hedeflerinize uygun olursa alırsınız yoksa zararınıza olabilir... Bugün ASELS ile iyi sayılabilecek bir kar ile günü kapadım. Özeti bu şekilde...

Borsa ise kar satışları yaptı, hala yükseliş eğiliminde, henüz düşüş yönünde bir sinyal oluşmadı.
Hedeflediğiniz fiyat nedir?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Tekin Ayber
Hedeflediğiniz fiyat nedir?
Bugünkü hedefim 65,20 TL idi sanırım ama bu hedefimi çizdiğim kanalın ortalaması şeklinde belirledim... Her sinyalde hedefim değişiyor çünkü yani yarın hedefim büyük olasılıkla değişecektir. ASELS için yarın kar satışları gelirse ve veriler ışığında hesaplamam güncel hedefi de tutarsa sonrası beklemek.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Tekin Ayber
ASELS için güncel hedef:

ScreenHunter 127.jpg

Bu arada PATEK bugün süpriz bir çıkış yaptı :)

ScreenHunter 126.jpg

PATEK şimdilik öyle görünüyor ki yükseliş sinyali verdi ama günlük olarak değerlendiriyorum ve kapanışa daha var... Eğer buna benzer bir kapanış olursa PATEK için yarın teyit günü olursa yükselişin, devam ederse yönü 100 TL üstü bandı da aşar... Bu çizimler her gün verilerle güncelleniyor veya sağlaması yapılıyor, yani tahminidir ve ters sonuçlar da doğurabilir... YTD.

Son düzenleme:

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Tekin Ayber
13/11/2024 Çarşamba bist kapanış değerleri:

ScreenHunter 127 (01).jpg

ASELS bugün deli tay gibiydi :) Bakan GÜLER : Eurofighter savaş uçaklarını alıyoruz, Almanya olumlu yanıt verdi, demiş... Savunma yönünden olumlu bir açıklama idi...

PATEK 6 gün sonra yükseldi ve sağlam yükseldi, yükseliş sinyali verdi bugün, kar satışları oldu günün sonuna doğru. Yarın takip edilmeli bu hisse bence... Ben ASELS ile ilgilendiğimden çok takip edemedim. Gün içi ASELS alım satımı yapmaya çalışıyorum :) ASELS bugün deli tay gibiydi, yakalamam mümkün olmadı ama az daha yakalıyordum :p Bu işler sabır işleri, sağlam yeri bulmalı yoksa risk büyür ama işte o noktayı doğru tespit etmek de baya şans işi, bazen tutar iyi kazanırsınız, çoğu zaman tutmayabilir ama en azından zarar etmezsiniz...

ScreenHunter 128.jpg

Bist yani borsa hala yükseliş eğiliminde, dün biraz nefeslendi, bugün yine koştu son anlara doğru ve tahminim yarın da koşacak :) Zaten haberler çoğunlukla olumlu veya olumlu karşılanıyor piyasalarca, öyle büyük bir olumusuz haber olmadıkça borsa 10.000'i aşacaktır... YTD...!

Son düzenleme:

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Tekin Ayber
Yine yeşillendi fındık dalları :D

Borsa an itibari ile neredeyse tamamen yeşil ve PATEK bugün de yükseliş yaptı (gün sonu ne olur bakacağız... ), ASELS borsanın zıttına gidiyor şimdiye kadarki süreçte, takip ediliyor :)

ScreenHunter 129.jpg

Son düzenleme:

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Tekin Ayber
14/11/2024 Perşembe borsa kapanışı:

1731597145454.png

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Tekin Ayber
Borsa bugün çok dengesizdi sanki... Özellikle ASELS öyleydi :D

PATEK yine yükselişini sürdürdü, daha önce dediğim gibi önceki resimlerdeki üst kanalı zorlayacağını düşünüyorum, ne zaman ki o kanala kadar yükseldi, tedbirli olmanız gerekir.

TKFEN istikrarlı bir hisse, günlük yükseliş kaydetmeyi seviyor, haftalık veya aylık düşünenler için iyi bir alternatif fakat eğilim incelemesi henüz yapamadım, gün boyu hep ASELS ile uğraştım :p

Top Bottom