🚀🚀🚀 BÜYÜK İKİ BALIK : GATECHAIN TOKEN & TRUST WALLET TOKEN 💰💰💰 🚀🚀🚀

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,567

YASAL UYARI: Bu konuda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Merhaba!
Bugün sizle takibimde olan iki kripto parayı sizinle paylaşacağım
İkisi de takibimdeydi uygun pozisyonlar açılınca paylaşayım dedim.
Neden ana konuya yazmıyorsun diye soracak olursanız bu iki koin iki koca balık olduğu için paylaşmak istedim.

1-Binance destekli Trust Wallet Token

0.5 idi. Birkaç kişiye bi bakın dedim ve ana konumda patlama potansiyeli olan koinler spoilerı içerisinde yer verdim. O birkaç kişiye bi bakın dedikten sonraki gün %74 yükseldi. Kaç kişi dinledi bence , sıfır!
TWT, Trust Wallet isimli Binance destekli en popüler kripto cüzdan uygulamasının kendi tokenı. Hiçbir şey bilmiyorsun diyelim. Binance destekli lafı yeter.
BNB bugün 500 dolar olmuşsa bu neden uzun vadede olmasın.
Kısa vadeli kazanç grafiğini paylaşıyorum, %74'ten sonra hem de:

TWT KISA VADELİ ANALİZ: https://www.tradingview.com/x/ii8kY834/

2-GATE.IO borsa tokenı olan GATECHAIN​

Gate.IO dünyanın en büyük borsalarından biri. Bunun da kendi tokenı var. BNB misali. Üstelik bu borsadan sadece GT değil, BNB ve HUOBI token da alabiliyorsunuz. GT büyük bir borsanın tokenı. BNB uzun vadede 500 dolar olmuşsa bu neden olmasın ?
Şimdi 3-5 dolarlardan toplamak akıl karı olabilir. Uzun vadede iyi tamam Caner, sen kısa vadede bir şey verir mi diyorsanız buyrun, takip etmekte yarar var:

GT.PNG

BINANCE ve GATE.IO borsasına komisyon indirimli üye olmak için özelden yazın.

Hayırlı günler diliyorum... :)

Son düzenleme:
TWT için ben de takipteyim dostum, bakalım neler yaşanacak.
TWT almıştım ben de ama 15 TL gibi küçük bir meblağ ile aldım:)
Aynı zamanda şu sıra Doge'den ettiğim karla orta çaplı bir sepet yapıyorum.
XRP, XLM, ADA, BTT bunlar düştükçe alacağım bakalım onlara ne olacak. :)

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR !!!

Altın alın yeğenim kiriptömüdür nedir boşver altın alın.(!) (ytd)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla Caner bu sefer gaza geldim basıyorum bunlara parayı umarım kar ederiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,709
Üyeler
183,881
Son üye
baris628
Geri