Neler Yeni

$WIN %32 yükseldi | 🚀🚀🚀🚀🚀 | BNB sen de coş güzelim!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,559
YASAL UYARI: Bu konuda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

WIN.PNG

Aslında %50 yükseldi. Ama %50 yükseldi diye kendimi övmücem.
Ben fırsatı size maalesef sonradan ulaştırdım. Ama yine de iyi yerden ulaştırdım.

wınk.PNG

$BNB

BNB retest yaptı.
Salmazsa 400$-500$ hedeflerini bekliyorum.

BNB.PNG

@Litecoin @mgnary

alsaydık iyi kâr olurdu valla

YASAL UYARI: Bu konuda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alıntıyı görüntüle

Ben fırsatı size maalesef sonradan ulaştırdım. Ama yine de iyi yerden ulaştırdım.

Alıntıyı görüntüle

$BNB

BNB retest yaptı.

Alıntıyı görüntüle

@Litecoin @mgnary
Benim sattığım tüm coinleri bol bol alın hepsi uçuyor. En son holo satmıştım kendisi o zamandan beri X20 yapmış. Win de tam alacakken vazgeçmiştim o yüzden uçtu bu da herhalde.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

$BNB

BNB retest yaptı.

Alıntıyı görüntüle

@Litecoin @mgnary
Biraz bnb tutuyorum. Güveniyorum. Retest dibinden aldım neredeyse.

wini 0.0004 de satmıştım 170k tane vardı.
Allah belamı vermiş...

Olm bilgi sahibi insan koskoca bayrağı görmez mi?
aslında bende ortalama bilgi sahibiyim de uzun vade yatırım yapmak için 0.0004 den satıp btc ye yatırmıştım..

kaliteli retest. bakalım ne olacak.

Abi 315 direncini aşamıyor susak!

Geri