Hall Effect Rapid Trigger 8K hz 0.1ms %75 Klavye Önerisi

KAPTANN

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba,

Hall effect Rapid trigger 8K Hz 0.1 ms tepkime süresine sahip klavye arıyorum. En az %75 oranında, olabildiğince sessiz olursa daha iyi olur çıt çıt sesini sevmiyorum.

Ne önerebilirsiniz?

Max 10 diyebiliriz bütçe için ne kadar az o kadar iyi.

Denk geldiğim birkaç model;
Extreme model olarak hoşuma gitti, baştan neon 75 bakıyordum bütçeyi düşük tutuyordum az biraz daha yükselteyim dedim.

VGN Neon 75 Pro
VGN FLASH 75HE Extreme'
GravaStar Mercury V75
Wraith W75
VARMILO Minilo75 HE
Darmoshark Top75 HE

Son düzenleme:
Öncelikle liste karışık önce şuna karar vermeniz gerekiyor. Manyetik klavyemde alüminyum kasa istiyor muyum? Çünkü alüminyum kasa ile plastik kasa farkı fiyat skalasını çok oynatır.

Öncelikle liste karışık önce şuna karar vermeniz gerekiyor. Manyetik klavyemde alüminyum kasa istiyor muyum? Çünkü alüminyum kasa ile plastik kasa farkı fiyat skalasını çok oynatır.

Olabildiğince iyisini almaya çalışıyorum fiyatı aşmadan.
Aslında ilk başta araştırırken alüminyum kasa , plastik kasa olarak bakmıyordum, işin içine girince alüminyum kasa olması daha çok hoşuma gitti.

Olabildiğince iyisini almaya çalışıyorum fiyatı aşmadan.
Aslında ilk başta araştırırken alüminyum kasa , plastik kasa olarak bakmıyordum, işin içine girince alüminyum kasa olması daha çok hoşuma gitti.
VGN Flash 75HE Extreme bu listede sivrilen model. Pcb si kendilerine ait. Yazılımlarıda wooting standartına çok yakın. Üstündeki switchler gayet kalitelidir. Gateron Jade var zaten. Değerli bir klavye yani. Sadece switchler 2500 lira.

Liste dışı olarak Akko 007b ve Keychron q1 he de çok kaliteli klavyelerdir.

VGN Flash 75HE Extreme bu listede sivrilen model. Pcb si kendilerine ait. Yazılımlarıda wooting standartına çok yakın. Üstündeki switchler gayet kalitelidir. Gateron Jade var zaten. Değerli bir klavye yani. Sadece switchler 2500 lira.

Liste dışı olarak Akko 007b ve Keychron q1 he de çok kaliteli klavyelerdir.

Şuanda Extreme modelinde stokta olan switch TTC Magneto Apollo olarak geçiyor, Gateron Magnetic Jade Pro switch stoklarda gözükmüyor.

Q1 olan klavye modelinede denk geliyorumda tasarım olarak hoşuma gitmiyor.

Şuanda Extreme modelinde stokta olan switch TTC Magneto Apollo olarak geçiyor, Gateron Magnetic Jade Pro switch stoklarda gözükmüyor.

Q1 olan klavye modelinede denk geliyorumda tasarım olarak hoşuma gitmiyor.
TTC de Gateronda kalite olarak eşdeğer sayılırlar aralarında ses farkı muhakkak vardır.

Çıt çıt diye bir ses çıkartıyorlar ya daktilo gibi o olmasında.
Onu eski tip mekanik switchler yapar. Bir dönemler moda onlardı. Artık yeni moda lineer switchler. Manyetik switchlerde giriş ve orta segmentde ses az olur. Yüksek kalite klavyelerde ses yüksek daha tok olur. Çıtırtılı yapıyı duymanıza imkan yoktur.

Onu eski tip mekanik switchler yapar. Bir dönemler moda onlardı. Artık yeni moda lineer switchler. Manyetik switchlerde giriş ve orta segmentde ses az olur. Yüksek kalite klavyelerde ses yüksek daha tok olur. Çıtırtılı yapıyı duymanıza imkan yoktur.

Bu iki klavyeyi birbiri ile kıyaslarsak ne diyebilirsiniz?

VGN FLASH 75HE Extreme
ATK RS7 V2 Ultra

Bu iki klavyeyi birbiri ile kıyaslarsak ne diyebilirsiniz?

VGN FLASH 75HE Extreme
ATK RS7 V2 Ultra
Tasarımını en beğendiğim klavyelerden birini yarışa soktunuz an itibariyle. :D İkisi de pişman etmez. Ama VGN RT hassisyeti daha yüksektir. 0.001 dir. Atk 0.01 sunar. ATK nın sunduğunu benim 2700 lira mad68 de sunuyor ama bunu söyleyerek atk nın yazılım gücünüde basite indirgeyemem. 0.1 ile 0.01 arasında farkı anlamak ne kadar imkansızsa 0.001 de o kadar imkansız bence. Kağıt üstünde VGN ama ben ATK rs7 alırdım. ATK ciddi arge ekibi olan yazılıma da donanıma da kafa patlatıp üreten bir ekip. Yazılım tarafında vgn den çok değil bir tık önde bende. VGN de kalitedir lakin benim şahsi seçimim ATK olur.

Tasarımını en beğendiğim klavyelerden birini yarışa soktunuz an itibariyle. :D İkisi de pişman etmez. Ama VGN RT hassisyeti daha yüksektir. 0.001 dir. Atk 0.01 sunar. ATK nın sunduğunu benim 2700 lira mad68 de sunuyor ama bunu söyleyerek atk nın yazılım gücünüde basite indirgeyemem. 0.1 ile 0.01 arasında farkı anlamak ne kadar imkansızsa 0.001 de o kadar imkansız bence. Kağıt üstünde VGN ama ben ATK rs7 alırdım. ATK ciddi arge ekibi olan yazılıma da donanıma da kafa patlatıp üreten bir ekip. Yazılım tarafında vgn den çok değil bir tık önde bende. VGN de kalitedir lakin benim şahsi seçimim ATK olur.

Çok kararsız kalıyorum :)
Görsel olarak Extreme modeli daha hoşuma gidiyor, ekstra 3 işlemci barındırıyor.
ATK seçiminiz sanırım görsel olarak :D her sorduğum ATK daha iyi olabilir diyor, 2000 TL gibi bir fark var arada, değer mi?
Hassasiyet olarak daha hızlı olduğu gözüküyor Extreme modelinin verilerde sizinde dediğiniz gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ATK RS7 V2 Ultra vs VGN FLASH 75HE Extreme.webp

Geri