- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #2,874
Çünkü yatırım tavsiyesi kimse verip zan altında kalmak istemez.Çok takmadılar sanki :')
Çünkü yatırım tavsiyesi kimse verip zan altında kalmak istemez.Çok takmadılar sanki :')
adamlar yatırım tavsiyesi istemiyor zaten, nereden başlayacaklarını bilmiyorlar sadeceÇünkü yatırım tavsiyesi kimse verip zan altında kalmak istemez.
Hıım. Kafam karışık bu aralar. Anlamamışım çadamlar yatırım tavsiyesi istemiyor zaten, nereden başlayacaklarını bilmiyorlar sadece
Toplam arz miktarı oluyor sanırım.luna eskiden piyasada dolaşan ne kadardı bilen var mı ? milyarlarca sürülmüş sanırım piyasaya, bi arkadaşım bende 300 bin tane var diyor. 1 dolar olursa zenginim diyor, bi türlü anlatamadım
800 milyon civarıydı. Luna'dan bir halt olmaz Binance delist ediyor bugün.luna eskiden piyasada dolaşan ne kadardı bilen var mı ? milyarlarca sürülmüş sanırım piyasaya, bi arkadaşım bende 300 bin tane var diyor. 1 dolar olursa zenginim diyor, bi türlü anlatamadım
eğer hudzell in dediği gibi ise şuanki arz 10 bin katı kadar piyasaya coin sürmüşler. dediğin gibi işi bitik artık. elinde çok olan boşa seviniyor .D800 milyon civarıydı. Luna'dan bir halt olmaz Binance delist ediyor bugün.
De fi yapıcaksan hepsini tek tek araştırman lazımOldukça fazla coin var ve seçim yapamıyorum, bu konuda bana ne önerirsiniz? Coin analizi nasıl yapabilirim?
o sırada bütün luncleri bnb çeviren benKonuyu bir hortlatalım.
LUNC bir şeyler deniyor. Yakında çok sağlam bir uçuş yaşarsa şaşırmam.
RaporlandıKonuyu bir hortlatalım.
LUNC bir şeyler deniyor. Yakında çok sağlam bir uçuş yaşarsa şaşırmam.