Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

Borsa düşüş yaşayabilir ama savunma sanayi hisselerine rağbet olacaktır. Bu arada İran gerçekten kendini koruyamaz durumda, en üst düzey makamlarındakiler bir bir öldürülüyor, ortada devlet diye bi şey kalmış mı ben merak ediyorum doğrusu...

Borsa düşüş yaşayabilir ama savunma sanayi hisselerine rağbet olacaktır. Bu arada İran gerçekten kendini koruyamaz durumda, en üst düzey makamlarındakiler bir bir öldürülüyor, ortada devlet diye bi şey kalmış mı ben merak ediyorum doğrusu...
Hocam İran'da ne oldu tam olarak?

Borsa da viop baya düştü ama ASELS vadeliler tam aksi şekilde yükseliyor :) :

2025-06-13_09-37.webp

ASELS bugün zirveleri test edebilir, zorlayabilir...

Şuan ASELS üzerinde operasyon yapılıyor herhalde, biraz sular durulmalı...

Yarın açılış bi acayip olabilir :D

Bi taraftan savaş var bi taraftan ekonomik savaş... Sonumuz hayrola.

Haberler olumlu genel anlmda, bugün hem borsada hem de ASELS için yükseliş öngörüyorum... Bakalım ne olcak?

Haberler olumlu genel anlmda, bugün hem borsada hem de ASELS için yükseliş öngörüyorum... Bakalım ne olcak?
Hocam elimde belli bir bütçe var ve bunu hisselere yatıracağım. Ancak hiç biri aklıma yatmadı, önerebileceğin hisseler var mıdır? Şu anlık elimde THY ve Yapı Kredi var.

Hocam elimde belli bir bütçe var ve bunu hisselere yatıracağım. Ancak hiç biri aklıma yatmadı, önerebileceğin hisseler var mıdır? Şu anlık elimde THY ve Yapı Kredi var.
hisse seçmek hakkında bilginiz alt ve orta düzey ise yatırım fonlarına yöneliniz ve mental yatırım youtube kanalını izleyiniz

ASELS baştacıdır, THY de peşi sıra güzel iş görür şu turist akını zamanında :) Bankalara güvenim 0 olduğundan, o kararı sana bırakırım... Yalnız ASELS ve THY için uzun vadeli konuştum, kısa vadeli düşüneceksen iş zorlaşır...

ASELSAN'ın aylık ve katları zaman süreci ve kazanç oranları :) MÜTHİŞ...:

2025-07-26_18-25.webp

Geri