Eğer sabırla beklemeseydim ben de şuan %10-15 zararda olurdum, Allah'tan bozmamışım sabrımı, bi kaç haftadır düşüşte, hem de bazen çakıla çakıla düştüydü...
Sen hangi kriptoyu aldın ki battın? Gerçi kripto almak bana hep korkutucu gelmiştir, ben o işlere hiç girmem. Mesela bazı kişiler derler ki zamanında bitkoin alsaydım şimdi milyarderdim derler ya, ben de onlara zamanında ASELS alsaydım ben de milyarderdim derim... Güvenemediğin ciğere mırnav demek gibi bişey
Siyaseten yeni operasyonlar konuşuluyor, borsa için pek olumlu hayaller kurmamak gerek, gyo şirketleri de pek sağlam kağıt değil bence ama siz daha iyi bilirsiniz... Asels için sağlam hissedir ama onda bile bir şişkinlik oldu, biraz dengelensin tekrardan yükselişe geçecektir, diye düşünüyorum.
Eğer sabırla beklemeseydim ben de şuan %10-15 zararda olurdum, Allah'tan bozmamışım sabrımı, bi kaç haftadır düşüşte, hem de bazen çakıla çakıla düştüydü...
Sen hangi kriptoyu aldın ki battın? Gerçi kripto almak bana hep korkutucu gelmiştir, ben o işlere hiç girmem. Mesela bazı kişiler derler ki zamanında bitkoin alsaydım şimdi milyarderdim derler ya, ben de onlara zamanında ASELS alsaydım ben de milyarderdim derim... Güvenemediğin ciğere mırnav demek gibi bişey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siyaseten yeni operasyonlar konuşuluyor, borsa için pek olumlu hayaller kurmamak gerek, gyo şirketleri de pek sağlam kağıt değil bence ama siz daha iyi bilirsiniz... Asels için sağlam hissedir ama onda bile bir şişkinlik oldu, biraz dengelensin tekrardan yükselişe geçecektir, diye düşünüyorum.
Çok mu kaybettin yoksa az mı? Yani 100 binden az mı kaybettin yoksa fazla mı? Ben bi ara hissede baya bi kaybetmiştim (o zamana göre sermayeme göre yani) , sonra ara verdim, tekrardan araştırıp, bilgilenip girdim piyasaya, pişene kadar azar azar ...
Çok mu kaybettin yoksa az mı? Yani 100 binden az mı kaybettin yoksa fazla mı? Ben bi ara hissede baya bi kaybetmiştim (o zamana göre sermayeme göre yani) , sonra ara verdim, tekrardan araştırıp, bilgilenip girdim piyasaya, pişene kadar azar azar ..
Hiç bir şey bilmiyorsan uzun vade takılmalısın ama en az 3-5 yıl beklemelisin. Ben paranın bir kısmını o şekilde değerlendireceğim, kısa vade günlük işleri bi yerden sonra hobi amaçlı ve unutmamak için yapacağım. Kısa vade takılmak yorucu gerçekten. Riski de fazla. Yalnız seçeceğin hisse çok öenmli. Eğer sağlam bir şirketin hissesi değilse 10 yıl da beklesen pek bi değeri olmuyor ancak enflasyon kadar işte...
yahudi-pers orta oyunu sahnede ve bunların eski hikaye tarzındaki aşkları hortladı tekrardan... ASELS ve savunma sanayi hisseleri yarın oynak olabilir... Açılışa dikkat.
Böyle krizler devam edecektir, herkese (ÜLKELERE) rahat batıyor çünkü, ASELSAN FOREVER...!
Bugün ASELS ile orta halli kazanç elde ettim, ne kadar olduğunu yazmayacağım ama güzeldi yani... Zaten bugün sabahtan alan olduysa iyi bir kazanç elde eden çok olmuştur. ASELS hala en güzel kağıt.
yahudi-pers orta oyunları başladı gece itibari ile... Altın an itibari ile 4350 TL, ASELS de bugün sert açılış yapacaktır bence... Dikkatle takip ediyoruz.