Neden ağustosa şartladın hisseyi ki..? Bildiğin bi şey mi var yoksa ezbere mi yazdın?Şimdi alıp Ağustos'ta satarsanız en az 20% kazanç sağlarsınız. Ağustos sonrası, belki ortası itibaren düşüş başlar. Şimdilerde ise çıkış zamanı.
Her sene aşağı yukarı öyle olur. Bilançolar açıklananana kadar beklenti yüksek olur. Sonrası hayal kırıklığı ve satış baskısı. Yabancı yatırımcıların da borsadan çık takvimi aynı zamanda. Takip et ve gör. Ağustos 10 -12 düşüşler başlar.Neden ağustosa şartladın hisseyi ki..? Bildiğin bi şey mi var yoksa ezbere mi yazdın?
hocam ayıptır sorması ne iş yaptığını merak ettim rica etsem söyler misin?Sadece basit bir anlayış benimsemişsin, her zaman öyle olmaz ve hisseden hisseye, zamandan zamana ve olaydan olaya, konjektüre göre durum değişkenlik gösterir. Yani bu dediğin ile yatırım asla yapılmaz.
Alıntıyı görüntüle
Derin analizler yapmaya başlıyorum abi beynim yetmedi 2-3 saate anlarım herhalde
Şimdi sıkıntı şurda sanırım, ben hisse alım satımını daha çok hobi olarak görüyorum, hem yatırım yapıyorum hem de kazanç sağlayarak eğlenip, ihtiyaçlarımı karşılamaya çalışıyorum.Derin analizler yapmaya başlıyorum abi beynim yetmedi 2-3 saate anlarım herhalde