Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

TRUMP: ALTIN KUBBE YAPACAĞIZ..:

2025-05-21_21-22_1.webp

2025-05-21_21-22.webp

Salı gününkü mesajımda yazdığım gibi ASELS biraz daha düşme eğiliminde gibi... Ben hala beklemedeyim. Arada bazı günler sükse yükselişler de yapabilir ama şuan düşüş eğiliminde genel olarak. Orta vade için alım fırsatları olabilir, günlük işlem için ise şuan hava hiç müsait değil.

ASELS öğleden sonra bir çıkış gerçekleştirdi ama yarın devam eder mi, orası pek belli olmaz... Hem cuma günü riske girmek bence doğru olmayabilir. Bakalım, veriler güncellendikçe alım fırsatları gelecektir. Zaten orta vade için alım fırsatları bu seviyelerden olabilir. Hatta 130 civarı bence pek uygundur, yine de en sağlıklısı veriler geldikçe bakmak gerekliliğidir.

22 Mayıs 2025 Perşembe kapanış verileri:

2025-05-22_18-05.webp

Ortada bi şey yokken ASELS aşırı tepkiler gösteriyorsa yani birden uçup, aniden çakılıyorsa altında bir hinlik aramamız gerektir. Birileri GEL GEL yapıyordur ya da KERİZ SİLKELEME operasyonu gerçekleştirenler vardır... O yüzden verilerle çalışmak en iyisi, rüzgarlara göre yelken açmak yerine kontrolü bizim olan kürek çekmeler daha iyidir, az ama öz kazandırır.

Şimdi alıp Ağustos'ta satarsanız en az 20% kazanç sağlarsınız. Ağustos sonrası, belki ortası itibaren düşüş başlar. Şimdilerde ise çıkış zamanı.

Şimdi alıp Ağustos'ta satarsanız en az 20% kazanç sağlarsınız. Ağustos sonrası, belki ortası itibaren düşüş başlar. Şimdilerde ise çıkış zamanı.
Neden ağustosa şartladın hisseyi ki..? Bildiğin bi şey mi var yoksa ezbere mi yazdın?

Neden ağustosa şartladın hisseyi ki..? Bildiğin bi şey mi var yoksa ezbere mi yazdın?
Her sene aşağı yukarı öyle olur. Bilançolar açıklananana kadar beklenti yüksek olur. Sonrası hayal kırıklığı ve satış baskısı. Yabancı yatırımcıların da borsadan çık takvimi aynı zamanda. Takip et ve gör. Ağustos 10 -12 düşüşler başlar.

Sadece basit bir anlayış benimsemişsin, her zaman öyle olmaz ve hisseden hisseye, zamandan zamana ve olaydan olaya, konjektüre göre durum değişkenlik gösterir. Yani bu dediğin ile yatırım asla yapılmaz.
2025-05-22_18-34.webp

20 senelik Borsa tecrübesi.
Senin dediklerin sadece varsayım.
Bizim milletimizin özelliklerine uymuyor. Koyun piskolojisi deniyor bizimkine. Çoğunluk her zaman haklı çıkar. Yanılsalar bile.

Borsacılar genelde boş adamlar olurlar. Onlar olmasa yatırımcılar bir kuruş bile kazanamazlar. Aldıkları temettü bir çift Ayakkabı almaya bile yetmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sene en yüksek temettü hangi şirket verir? Ve günlük hisse değerine göre yüzde kaç olabilir? Tahmin edeniniz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilanço okuyabileniniz var mı?

Derin analizler yapmaya başlıyorum abi beynim yetmedi 2-3 saate anlarım herhalde
Şimdi sıkıntı şurda sanırım, ben hisse alım satımını daha çok hobi olarak görüyorum, hem yatırım yapıyorum hem de kazanç sağlayarak eğlenip, ihtiyaçlarımı karşılamaya çalışıyorum.

Borsa her zaman benim gözümde en son seçenektir para kazanmada, asıl önemli olan garanti ve sürekli bir gelir veya iştir. Zaten ben de güzel bir birikimle güzel işlere kaynak aktarmayı amaçlıyorum.

Mesela borsada paranın erimemesi ve hatta kazanarak bir iş kurmak için araç gereç, araba ve hatta yer almak hedef olmalıdır. Daha önce yazdıydım bir çok konuda ve defalarca ;

Ticaret ile borsadan kazanabileceğiniz ortalama paranın en az 10 katını rahat kazanırsınız ve neredeyse hiç zarar etmezsiniz. Sadece biraz akıl, biraz da azim gerekli. İnanın ticaret gibisi yoktur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,979
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri