- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Yalan, raporlamamışRaporlandı
Yalan, raporlamamışRaporlandı
Başkan güncel bilgiler fırsatlar paylaşacak mısın?Yakaladığım fırsatları ve analizleri buraya atacağım.
Takipte kalmanızı öneririm.
Sağ üstten takip butonu ile sürekli takibe geçebilirsiniz.
KAZANDILAR(Eğer girdilerse )
BNB %120
XLM %39
FLM %32
GTO %23
$RCN %18
$ADX %30
$NULS %30
$WIN %212
$AVAX %7
$XTZ %40
$YFI %15
$ALGO %9
$ADA %7
ARPA %16
CAKE %25
Yeni kazançlar
$FOR %19
$BQX %24
$DODO %15
LINK %38
$CHZ %66
$AAVE %14
$GRT %19
$ANKR %54
$REN %14
$XVG%75
$TWT %74
$BTT %15 DEVAM
YASAL UYARI: Bu konuda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Sürekli zorunluluk olmaması ile birlikte bundan sonra "Yatırım tavsiyesi değildir!" uyarı "YTD" olarak yazılacaktır.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleUZUN VADELİ SAĞLAM PROJELER | Kripto
YASAL UYARI: Bu konuda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve...forum.donanimarsivi.com
Bilgilendirme: Sinyaller eğer sarı ile yazılı ise Binance'de vardır(Gate.io'da da vardır), sinyaller kırmızı ile yazıldıysa sadece Gate.IO'da vardır.$SXP
$XLM
$BAND
$AMB
$SFP
$TWT
$PNT
$ONT
$OM
$ALGO
Ana Konu - Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀
Yatırım tavsiyesi değil! BNB tabanlı olan launchpad var o yüzden artmasını öngörüyorum ben. Expert para kanalının son videosuna bi bak. Artacak zaten. Onda hemfikiriz. Ama CHZ de artacak. @mgnary CHZ nin temel analize bağlı olduğunu söyledi. Bugün saat 17.00(TR) saati ile anlaşma onaylanacak...forum.donanimarsivi.com
$XLM
$SRM HEDEFLER: 5,97 6,50 Anladığım kadarıyla trend tersine dönüyor. Doru mudur?forum.donanimarsivi.com
$ADA
1 ve 2 nin farkı ne? Neden daha sağlıklı? Neden 1S de çizeyim yani? Soruyu tam soramadım ama sen anla ya 1617315090 @Litecoin @mgnary @Nvidia_GF_FX_500 @Recep_Bey XLM kırılım geldi! Golden Cross oldu. %100 e doğru! 🚀🚀🚀 Aynı grafiğe bende bakıyorum siz nasıl görüyorsunuz şöyle şeyleri...forum.donanimarsivi.com
$LINK
şimdlik 0,5 GRT hedeflerin neler? Benim gördüğüm 2.23, 2.67, 2.88forum.donanimarsivi.com
$SXP
ONE (eğer kırılım gleirse) XLM ALGO BAND QTUM AMB GRT REN Daha da olabiliyer! Kendi analizini yapıp almayı düşün. YTD. Bu xlm de bence fırtına öncesi sessizlik var ha bi kaç gündur aynı seviyelerde hadi bastır XLMforum.donanimarsivi.com
$AVAX
$DLT
bu golden cross hacim az olduğundan yatar mı yoksa patlar mı @Caner Kösedağ LTO Death Cross var. Düşüş ihtimali var.forum.donanimarsivi.com
$ANKR
TKO 10 dolara vurdu? XD Sende var mı?forum.donanimarsivi.com
$GRT
Namaz kıl YTD Noldu niye bunu yazdın? YTDforum.donanimarsivi.com
$DODO & BQX
Binance üzerinde var. Neden göremediysem Teşekkürlerforum.donanimarsivi.com
$XRP
Chart Image
www.tradingview.com
$CHZ
$AAVE
$BTT
$ATOM
$IOTA
$NEO
$ONT
$RVN
$GVT
$QKC
$VIB
$BNB
The Paradator (Tweeter Kriptocusu) alıntısıdır.
Nisan ayında eller tetikle olmalı;
1- Altcoin piyasasında düzeltmenin ne zaman olacağını BTC değil de ETH belirliyor. Eylül ayında ETH 580$ seviyesine gelince alt piyasa düzeltme sürecine girmişti, şimdi de o rakam 2600$ civarı olmalı, belki 2800’e iğne atar duruma göre....!
2- Nisan ayının 12-15’i çok tehlikeli bir dönemeç. Bu tarihler arasında piyasanın düşüş trendine girebileceğini düşünüyorum tabi bu aralıkta majör coinler öncülüğünde son bir yükseliş dalgası gelebilir. Durum gerçekten kritik. Kısa vade trade yapanlar %7-8 stoplu gitmeli.
3- BTC’de düzeltme 40K-43K arasına kadar sürebilir. Günlükte 35K’ya anlık fitiller gerçekleşebilir. Eğer büyük düzeltme gerçekleşirse ben piyasanın Mayıs sonuna kadar toparlananabileceğini düşünmüyorum. Haziran-Temmuz yatay piyasa, Ağustos yükseliş trendinin başlangıcı olur.
UZUN VADEDE 2-3-8X YÜKSELME POTANSİYELİ OLAN ALTKOINLER 🚀🚀🚀 | YTD
YASAL UYARI: Bu konuda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve...forum.donanimarsivi.com
amatörceYakaladığım fırsatları ve analizleri buraya atacağım.
Takipte kalmanızı öneririm.
Sağ üstten takip butonu ile sürekli takibe geçebilirsiniz.
KAZANDILAR(Eğer girdilerse )
BNB %120
XLM %39
FLM %32
GTO %23
$RCN %18
$ADX %30
$NULS %30
$WIN %212
$AVAX %7
$XTZ %40
$YFI %15
$ALGO %9
$ADA %7
ARPA %16
CAKE %25
Yeni kazançlar
$FOR %19
$BQX %24
$DODO %15
LINK %38
$CHZ %66
$AAVE %14
$GRT %19
$ANKR %54
$REN %14
$XVG%75
$TWT %74
$BTT %15 DEVAM
YASAL UYARI: Bu konuda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Sürekli zorunluluk olmaması ile birlikte bundan sonra "Yatırım tavsiyesi değildir!" uyarı "YTD" olarak yazılacaktır.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleUZUN VADELİ SAĞLAM PROJELER | Kripto
Bilgilendirme: Sinyaller eğer sarı ile yazılı ise Binance'de vardır(Gate.io'da da vardır), sinyaller kırmızı ile yazıldıysa sadece Gate.IO'da vardır.$SXP
$XLM
$BAND
$AMB
$SFP
$TWT
$PNT
$ONT
$OM
$ALGO
Yatırım tavsiyesi değil! BNB tabanlı olan launchpad var o yüzden artmasını öngörüyorum ben. Expert para kanalının son videosuna bi bak. Artacak zaten. Onda hemfikiriz. Ama CHZ de artacak. @mgnary CHZ nin temel analize bağlı olduğunu söyledi. Bugün saat 17.00(TR) saati ile anlaşma onaylanacak...forum.donanimarsivi.com
$XLM
$SRM HEDEFLER: 5,97 6,50 Anladığım kadarıyla trend tersine dönüyor. Doru mudur?forum.donanimarsivi.com
$ADA
1 ve 2 nin farkı ne? Neden daha sağlıklı? Neden 1S de çizeyim yani? Soruyu tam soramadım ama sen anla ya 1617315090 @Litecoin @mgnary @Nvidia_GF_FX_500 @Recep_Bey XLM kırılım geldi! Golden Cross oldu. %100 e doğru! 🚀🚀🚀 Aynı grafiğe bende bakıyorum siz nasıl görüyorsunuz şöyle şeyleri...forum.donanimarsivi.com
$LINK
şimdlik 0,5 GRT hedeflerin neler? Benim gördüğüm 2.23, 2.67, 2.88forum.donanimarsivi.com
$SXP
ONE (eğer kırılım gleirse) XLM ALGO BAND QTUM AMB GRT REN Daha da olabiliyer! Kendi analizini yapıp almayı düşün. YTD. Bu xlm de bence fırtına öncesi sessizlik var ha bi kaç gündur aynı seviyelerde hadi bastır XLMforum.donanimarsivi.com
$AVAX
$DLT
bu golden cross hacim az olduğundan yatar mı yoksa patlar mı @Caner Kösedağ LTO Death Cross var. Düşüş ihtimali var.forum.donanimarsivi.com
$ANKR
TKO 10 dolara vurdu? XD Sende var mı?forum.donanimarsivi.com
$GRT
Namaz kıl YTD Noldu niye bunu yazdın? YTDforum.donanimarsivi.com
$DODO & BQX
Binance üzerinde var. Neden göremediysem Teşekkürlerforum.donanimarsivi.com
$XRP
Chart Image
www.tradingview.com
$CHZ
$AAVE
$BTT
$ATOM
$IOTA
$NEO
$ONT
$RVN
$GVT
$QKC
$VIB
$BNB
The Paradator (Tweeter Kriptocusu) alıntısıdır.
Nisan ayında eller tetikle olmalı;
1- Altcoin piyasasında düzeltmenin ne zaman olacağını BTC değil de ETH belirliyor. Eylül ayında ETH 580$ seviyesine gelince alt piyasa düzeltme sürecine girmişti, şimdi de o rakam 2600$ civarı olmalı, belki 2800’e iğne atar duruma göre....!
2- Nisan ayının 12-15’i çok tehlikeli bir dönemeç. Bu tarihler arasında piyasanın düşüş trendine girebileceğini düşünüyorum tabi bu aralıkta majör coinler öncülüğünde son bir yükseliş dalgası gelebilir. Durum gerçekten kritik. Kısa vade trade yapanlar %7-8 stoplu gitmeli.
3- BTC’de düzeltme 40K-43K arasına kadar sürebilir. Günlükte 35K’ya anlık fitiller gerçekleşebilir. Eğer büyük düzeltme gerçekleşirse ben piyasanın Mayıs sonuna kadar toparlananabileceğini düşünmüyorum. Haziran-Temmuz yatay piyasa, Ağustos yükseliş trendinin başlangıcı olur.
UZUN VADEDE 2-3-8X YÜKSELME POTANSİYELİ OLAN ALTKOINLER 🚀🚀🚀 | YTD
Adam haklıymışBunu buraya atayım kalsın, şu konjonktürde pek olası gibi değil ama kendi analizim bunu gösteriyor. Eğer bu haftanın haftalık mumunu artıda kapatmaz ise analizim geçersiz olur. Eğer analizim geçersiz olurda bu haftanın mumunu ekside kapatırsa çok yüksek ihtimalle 12K$ civarına inerek Wyckoff' u tamamlayarak 2024 öncesinden yükselişe geçer. bu forumdaki gecmis uyelere cok buyuk selam olsun
Alıntıyı görüntüle
sünni olmamdan dolayıAdam haklıymış
10 nisanda görüşürüz o zamanyarına kadar herhangi bir değişiklik olmazsa beklentim belirttiğim tarihler dahilinde budur.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
sünni olmamdan dolayı
elhamdülillah
Eline sağlık hocam bende biraz araştırma yapıp değerlendireceğim görüşlerin için teşekkürlertabii yatırım tavsiyesi falan değil ama bana göre 5 hazirana kadar olacak mini bull season başladı, dollar index de consolidation aşamasında zaten. btc 35K$ da olan weekly gapi kapasa yeter zaten, asıl hareketi muhtemelen altlar yapar ki zaten yapmalılar, fiyatları çok düşük.
misal bu nedir ulan? smt olur eyvallah ama btc' ye bağlı major coinlerle bu kadar olmamalı.
Alıntıyı görüntüle
btc güncel chart
Alıntıyı görüntüle