kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Anladığım kadarıyla trend tersine dönüyor.
Doru mudur?
uyumuştum.Küstünüz mü yorumlarınız neler?
bence bu çanak da zorlama olmuş. çünkü fiyat çanağın dışında çok seyretmiş ve çanağa teması da sadece çanaktan çıkmak için olmuş. ben buna da çanak demezdim.İyi de bu yatırım tavsiyesi değil ki. Kendi yaptığın şeyi söylüyorsun. Bana al demiyorsun. Bu yasak değil.
Sen haber öncesi al iki gün sonra sat dediydin.
Sorum şu:
BNB bu bir iki günlük süreçte bir anda 400 500 olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
$ALGO
Alıntıyı görüntüle
1.HEDEF: 1.49
2.HEDEF: 1.80
Sen çizer misin öğretmek amacı ile. Kripto Emre çanak var demişse vardır.uyumuştum.
bence bu çanak da zorlama olmuş. çünkü fiyat çanağın dışında çok seyretmiş ve çanağa teması da sadece çanaktan çıkmak için olmuş. ben buna da çanak demezdim.
o dediyse vardır diyebilirsiniz tabii ki takdir sizindir ama ben başkalarının analiziyle alım-satım yapılmayacağını öğrendim. algoda "benim gördüğüm kadarıyla" bir çanak yok. en azından benim gördüğüm kadarıyla çanakların dip noktası çanağın içinde olmalı. dışarıdan dip noktası alındığını görmedim ben.Sen çizer misin öğretmek amacı ile. Kripto Emre çanak var demişse vardır.
Yani çizdiğim çanağın zorlama olduğunu kabul ediyorum ama o adama da güveniyorum. Bu arada fincan çizmemin nedeni çanak ile fincanı aynı zannetmem. Bir video bana ikisini aynı öğretti.o dediyse vardır diyebilirsiniz tabii ki takdir sizindir ama ben başkalarının analiziyle alım-satım yapılmayacağını öğrendim. algoda "benim gördüğüm kadarıyla" bir çanak yok. en azından benim gördüğüm kadarıyla çanakların dip noktası çanağın içinde olmalı. dışarıdan dip noktası alındığını görmedim ben.
mesela algoda geçmiş dönemde olmuş bir çanak https://www.tradingview.com/x/JE8IWIpv/
yani para da sizin karar da sizin tabii ki. ben sadece kendi görüşüme göre çanağın olmadığını söyledim. ama üst kenarından kırılan bir üçgen var.Yani çizdiğim çanağın zorlama olduğunu kabul ediyorum ama o adama da güveniyorum. Bu arada fincan çizmemin nedeni çanak ile fincanı aynı zannetmem. Bir video bana ikisini aynı öğretti.
Hocam şu an yapılabilecek bir sepet söyler misiniz?@mgnary @Litecoin
TRX(TRON) da ne görüyorsunuz.
Hala alışmaya çalışıyorum. Ben kendim çanak gördüm gibi. Siz ne gördünüz size zahmet atar mısınız?
$GRT
Alıntıyı görüntüle
$XLM
Alıntıyı görüntüle
Eğer XLM ve GRT yeşil mum gösterirse dişe dokunur şekilde alınabilir.Hocam şu an yapılabilecek bir sepet söyler misiniz?
@Litecoin TRX hakkında ne düşünüyorsun?@mgnary @Litecoin
TRX(TRON) da ne görüyorsunuz.
Hala alışmaya çalışıyorum. Ben kendim çanak gördüm gibi. Siz ne gördünüz size zahmet atar mısınız?
$GRT
Alıntıyı görüntüle
$XLM
Alıntıyı görüntüle