- Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkçe meali?bnb ise çift tepe oluşturacak gibi.
Türkçe meali?bnb ise çift tepe oluşturacak gibi.
Ben sana şunu al bunu al diyemem.7500 TL var ne alayım sorumluluk %100 bende
Sen ne alacaksın?Ben sana şunu al bunu al diyemem.
Şu konuya bi bak:
Sonra yukarıda CHZ ile ilgili bir haber var.BNB/USDT üçgeni kırdı! 🚀🚀🚀 | Yatırım Tavsiyesi Değildir!
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve...forum.donanimarsivi.com
Haber öncesi al, kar yaptıktan sonra sat koiniymiş.
ALGO'yu yukarı attım.
Türkçe meali?
ben ne fincan gördüm ne de bayrak gördüm. sadece ikizkenar üçgen gördüm onun da hedefi yoktur, yön belirler.@mgnary Ya yeni gördüm de ALGO'da fincan da var.
Şimdi sorum şu:
Fincana göre 1.8 e kadar yolu var.
Ama üçgene, çizdiğim üçgen doğruysa tabi( şöyle öğrendim: ne kadar yükseleceğini bulmak için üçgenin alt çizgisini yukarı taşı sonra uzat değdiği fiyat hedeftir), 2,6 olarak gözüküyor.
ALGO için 2.6 çok uçuk geldi. Sence nerde hata yaptım üçgen icabında.
Üçgeni kırdığı yer 2.tepe olarak alırsak anladımm..Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
işte bu yüzden çekimserim. 334-350 arasındaki direnç davranışına göre bakılması lazım.
Al sana çanak mı nedir ondan:ben ne fincan gördüm ne de bayrak gördüm. sadece ikizkenar üçgen gördüm onun da hedefi yoktur, yön belirler.
hacim ittirmez bence. hacme göre işlem yapmayı ben pek doğru bulmuyorum. hacim alış-satışı hızlandırır. bireysel görüşüm.Üçgeni kırdığı yer 2.tepe olarak alırsak anladımm..
Peki sence BNB popülerliği bunu yukarı ittirmez mi? COINMARKETCAP'te üçüncü sırada. Baya hacim var.
Ben ilk etapta CHZ alacağım.Sen ne alacaksın?
RECEP hacim der sen hacim ne yaw diyon.hacim ittirmez bence. hacme göre işlem yapmayı ben pek doğru bulmuyorum. hacim alış-satışı hızlandırır. bireysel görüşüm.
biraz zorlama bir fincan gibi olmuş hocam. ama benim fincan görmemde hep bir sıkıntı vardı zaten.Üçgeni kırdığı yer 2.tepe olarak alırsak anladımm..
Peki sence BNB popülerliği bunu yukarı ittirmez mi? COINMARKETCAP'te üçüncü sırada. Baya hacim var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Al sana çanak mı nedir ondan:
Alıntıyı görüntüle
hacim tabii önemli. ama hacim yüksek diye yükselir demek doğru değil. hacimsiz coin alınmamalı zaten, scamlenirsiniz.Ben ilk etapta CHZ alacağım.
Tabi bu bir tavsiye değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
RECEP hacim der sen hacim ne yaw diyon.
La siz öğretmensiniz şu an benim gözümde.
Hocam bunun neresi zorlama. Apaçık ortada.biraz zorlama bir fincan gibi olmuş hocam. ama benim fincan görmemde hep bir sıkıntı vardı zaten.
Portföy oluştuma yapabilirsin.Kripto paralara yeni merak saran biri olarak çok güzel bir konu olmuş. Biraz saçma soru olabilir ama analiz mantıklarını az çok anlamaya başladım ama şu kafamı karıştırıyor şimdi ilk olarak hangi coinden başlamam lazım ? O kadar çok fırsat görüyorum ki bir türlü karar veremedim Hot var mesela BNB var Klay de çok dikkatimi çekenler arasında. Kısacası bu kadar şey arasından kendime uygun olanı nasıl anlayabilirim ?