Neler Yeni

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Nasıl ne alaka bilgisizlikten başka bir şey değil meme coin önerip kaybetme riskiniz yok diyorsunuz stop koyunca borsaya satmiyorsun coinini
Bu işin meme coini yok tüm coinlerde geçerli stop koymazsan batmaya mahkumsun kardeşim. Uzun zamandır bu piyasadayım stop koyupta çalışmadığı hiç olmadı.

Elbette kaybetme riskin var oyunun kuralı bu, kaybetmekte var kazanmakta. Sen riskini belirleyip stop koyarsan o kadar kaybedersin daha aşağı düşmezsin.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Nasıl ne alaka bilgisizlikten başka bir şey değil meme coin önerip kaybetme riskiniz yok diyorsunuz stop koyunca borsaya satmiyorsun coinini
bro meme coin alıp kaybetme riskin yok demiyorum ne alaka,, stop market otomatik o anki fiyattan orderbookdaki alıcıya satıyor çalışmama gibi bir ihtimalde yok sayılır.

uydu3

80+ Silver
bro meme coin alıp kaybetme riskin yok demiyorum ne alaka,, stop market otomatik o anki fiyattan orderbookdaki alıcıya satıyor çalışmama gibi bir ihtimalde yok sayılır.
İnternete yaz görürsün millet borsada sorun var diye şikayet açıyor :D Küçük ihtimal ama çokta değil

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İnternete yaz görürsün millet borsada sorun var diye şikayet açıyor :D Küçük ihtimal ama çokta değil
Olm şu an aynı CHP gibisin. Bir şey söylüyorsun tutmuyor, hemen ardından başka bir şey tutmuyor, hemen ardından saçma sapan bir şey daha.
Sal gitsin. Stop kişinin zarar etmesini önleyen bir araç bitti. Çalışıyor da.

uydu3

80+ Silver
Olm şu an aynı CHP gibisin. Bir şey söylüyorsun tutmuyor, hemen ardından başka bir şey tutmuyor, hemen ardından saçma sapan bir şey daha.
Sal gitsin. Stop kişinin zarar etmesini önleyen bir araç bitti. Çalışıyor da.
Yav hocam kripto fenomenleri gibisiniz valla insanlara iyileri vaat ediyorsunuz millet size ne alıyım diye soruyor 200tlsiyle meme coin öneriyorsunuz hiç bir şey kaybetmezsiniz diyorsunuz yazıktır günahtır valla

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yav hocam kripto fenomenleri gibisiniz valla insanlara iyileri vaat ediyorsunuz millet size ne alıyım diye soruyor 200tlsiyle meme coin öneriyorsunuz hiç bir şey kaybetmezsiniz diyorsunuz yazıktır günahtır valla
La ben ne zaman ne alıyım diyen birine koin önerdim? Hem şu an ne alaka? Aynı CHP sin şu an.

uydu3

80+ Silver
La ben ne zaman ne alıyım diyen birine koin önerdim? Hem şu an ne alaka? Aynı CHP sin şu an.
Senin için demedimki konudakiler için dedim insanlara birşeyin yükselme ihtimalini söylüyorsanız diğer ihtimalide söylemeniz lazım kripto paraların fiyatı okadar volatilki ne olacağı belli olmaz yani zamanında dogede gördük kaç tane gariban adam kandırıldı forumda konu açılıyordu doge aldım battım ne yapmalıyım diye twitterde yorumlardada görüyoruz şunu aldık bunu aldık battık diye millete her ihtimali saymadan kaybetme ihtimaliniz yok demenin hiç bir mantığı yok

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Senin için demedimki konudakiler için dedim insanlara birşeyin yükselme ihtimalini söylüyorsanız diğer ihtimalide söylemeniz lazım kripto paraların fiyatı okadar volatilki ne olacağı belli olmaz yani zamanında dogede gördük kaç tane gariban adam kandırıldı forumda konu açılıyordu doge aldım battım ne yapmalıyım diye twitterde yorumlardada görüyoruz şunu aldık bunu aldık battık diye millete her ihtimali saymadan kaybetme ihtimaliniz yok demenin hiç bir mantığı yok
onlar koinler kaybettirmez demiyor stoplu işlem kaybı minimumda tutar diyorlar.

uydu3

80+ Silver
onlar koinler kaybettirmez demiyor stoplu işlem kaybı minimumda tutar diyorlar.
Hocam twitteri açın emir çalışmadı yazın tweetlere bakın ani düşüşlerde stop çalışıyor muymus görün ben son cevabımi yazdım araştırmadan konuşan insanlarla uğraşamam cevap beklemeyin başkada

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,702
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
a.a.a.