Neler Yeni

Borsa ve hisse senetleri hakkında günlük analiz yapalım

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Hem "Türk borsası kumar gibi" yazan sensin hem de yazdığının anlamını sorgulamayıp beni yadırgayan da sensin :unsure:

Eğer sen anlatmak istediğini şu şekilde yazsaydın; "tüm borsalar kumar gibidir" gayet güzel anlaşılırdı halbuki sana şimdi burda edebiyat yapmak istemem.

ScreenHunter 134.jpg

deyip sonra da:

ScreenHunter 135.jpg

Düşündürücü gerçekten de...
Mesaj otomatik birleştirildi:

PATEK hisse senedinde yarın veya sonraki günlerde %5 veya üstü yükselişler olabilir. :) TKFEN hisse senedinde ise %3 veya üstü olabilir... YTD..!

Yalnız bunlar kendi hesaplarımın sonucudurlar, hata olursa kayıplardan sorumlu değilim. Sadece bir tahmin.

Son düzenleme:

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
BU BİR UYARIDIR:
"Size sunduğum yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu tavsiyeler genel nitelikte olup, özel olarak sizin mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olarak hazırlanmadı. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir."

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
15/11/2024 Cuma borsa kapanışı:

ScreenHunter 136.jpg

Borsada bugün kar satışları oldu, PATEK beklediğim bombayı bugün patlatamadı :)
TKFEN %2,5 kadar yükseldi, zaten 5 gündür istikrarlı bir şekilde aralıksız yükseliyor. TKFEN bir aydır istikrarlı. Aslında PATEK de yükseldi ama sonradan kar satışları geldi.
MAVI ilk başta baya bi düştü, sonra toparlar gibi oldu ve %2 düştü... MAVI bugün düşüş sinyali vermiş ayrıca...
ASELS günü düşüşle kapadı ama açılışta baya kazandırmıştır bazılarına :p Belki Pazartesi de aynı açılışı yaparsa yine kazandırır :)
BRISA dün gerilemişti sanırım ama bugün toparladı yine. ASTOR bugün geriledi.
GENEL İTİBARİ İLE haftanın son günü zaten genelde kar satışları yüzünden gerilemeler doğaldır, borsa pazartesi yükseliş yolunda devam edebilir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Borsa bence önümüzdeki hafta 9565 üst sınırını aşacaktır ve yolu 10bin kanalı olacaktır ve orayı da ondan sonraki hafta aşacaktır :)
Yatırım tavsiyesi değildir...
ScreenHunter 140.jpg

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
CCOLA için çizdiğim ilk tavanı aşarsa sonraki tavana çok hızlı yükseleceğini düşünüyorum çünkü borsanın yükselişinin önünde herhangi bir olumsuz haber, bilgi, veri yok. CCOLA turuncu ile çizdiğim kanalı bence bu hafta geçecek, sonraki yeşil tavanı hedefleyecektir. :)

ScreenHunter 142.jpg

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Borsada kar satışları olmasına rağmen PATEK bombayı bugün patlattı, dün ve önceki gün yazmıştım, ve gayet yüksekten açıldı güne :D

ScreenHunter 144.jpg

PATEK grafiği:

ScreenHunter 145.jpg

MAVI hala düşüş eğiliminde, TKFEN istikrarlı yükselişine biraz ara vermiş gibi duruyor şuana kadar... ASELS iyice geri çekildi :(
CCOLA barajı hala aşamadı, biraz geriledi...

Borsa orta ölçeğe değmiş durumda, destek alıp yükselişine devam edecektir diyorum hala :)

ScreenHunter 146.jpg

Son düzenleme:

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
PATEK 98 TL sınırını da aştı, %8'den fazla yükseldi hatta... :)

ScreenHunter 146 (01).jpg

Son düzenleme:

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
18/11/2024 Pazartesi borsa kapanışı:

ScreenHunter 148.jpg

PATEK patladı, TKFEN dün yükselmişti, bugün en azından zarar ettirmedi :)

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Bugünki düşüşün sebebi nedir? Yarın yükselişe geçer mi?
PATEK ve Borsa dalgalı seyre girdi :( Ne yükseliş ne de tam olarak düşüş sinyali vermiyor... Bir yükselip bir düşebilir, dikkatli olmakta fayda var bu aralar.

Borsanın bugünkü hali:

21.11.2024 Perşembe:

ScreenHunter 150.jpg

Bi kaç gündür borsa ile ilgilenemedim, bugün de ASELS baya iyi yükselmiş, ama takip edemediğim için fırsat kaçtı :( Yarın veya sonraki günler için henüz inceleme yapamadım...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,732
Üyeler
161,333
Son üye
Buweci
Top Bottom