Arama sonuçları: *

1. B

🚨 DOLAR 34 ₺ OLDU HAYIRLI OLSUN 🚨

bendede 100 dolar var köşede :D
  2. B

1 yıllık yatırım için thy,koç,tüpraş gibi şirketlerden hisse almak mantıklı mı ?

hocam o konulardan hiç anlamıyorum bu seneye kadar yatırımı sadece döviz sanıyordum o derece o yüzden şu anlık düzenli gelir kazanana kadar döviz tarzı çok batırmayacak şeylere yatırmak istiyorum
  3. B

1 yıllık yatırım için thy,koç,tüpraş gibi şirketlerden hisse almak mantıklı mı ?

hocam düzenli bir gelir kaynağım olduğu zaman burda olursanız görüşürüz :D
  4. B

konu açsam yardımcı olucak arkadaşlar çıkar mı kısa vadeli yatırım hakkında veya özelden yardım edecek ve yatırım konusunda bilgilendiricek arkadaşlar varsa yazabilir
  5. B

hocam kısa vade yatırımı ne yapabilirim döviz işimi görmez mi hem hergün detaylı bakamayacağım için borsaya girmek mantıksız geliyor köşeye atar sene sonuna kadar beklerim gibi
  6. B

yani risk ne kadar çoksa kazançta mı o kadar çok bilinen firmaya yatıerım yapmak mantıken daha az kazandırması lazım
  7. B

yani geleceği olan firmalara yatırım yapmak daha mantıklı şirket %10 kazansa bizede 5.2tl mi geliyor yani
  8. B

hocam bu borsa işleri sasa falan noluyor şirketlerden pay alma gibi bir şey mi yoksa coin işleri gibi mi? aydınlatırsanız sevinirim
  9. B

hocam bana ne önerirsiniz cebimde 1500tl civarı çok az para var bu işler için kısa vadede kar için en mantıklı seçenek nedir uzun vade tutamam şuanlık üniye geçicem para lazım olabilir bu sene o yüzden
  10. B

hocam ben reşit değilim birde borsa için reşitlik lazım olabilir bilmiyorum tam o yüzden döviz demiiştim atarım köşede durur ne zaman paraya ihtiyascvm olursa bozdururum yoksa bozdurmam
  11. B

hocam öğrenciyim o kadar çok param yok hatta sizin bu borsa olaylareına göre jhiç yok köşeye attığım 2 bin tl civarı var ve elime ne kadar para geçerse aynı türden almaya devam ederim ne kadar unutabilirim emin değilim ama %10-%25 arasını unutabilirim
  12. B

hocam öğrenciyim o kadar çok param yok hatta sizin bu borsa olaylareına göre jhiç yok köşeye attığım 2 bin tl civarı var ve elime ne kadar para geçerse aynı türden almaya devam ederim
  13. B

hocam sizi bir kaç yatırım konusunda daha gördüm bende bir yatırım yapıcam ama 3 şey arasında kaldım cebimde biriktirdiğim para tl kalmasın diyorum altın dolar veya euro alıcam şuan hangisi daha mantıklı
  14. B

🔥 Kur Korumalı Mevduat gideri rekor kırdı! ZARAR ÇOK YÜKSEK!

ilk islami kart tayyab çıktı hocam daha ne kadar iyi bir haber bekliyorsun
Top Bottom