Benim uzmanlık alanım bunlarSeneye yaza kadar her ay belli miktarda yatırım yapmak istiyorum,bu tarz şirketlerden her ay totalde 1000-2000 TL hisse almak mantıklı mı sizce ?
BenimdeBenim uzmanlık alanım bunlar
hocam sizi bir kaç yatırım konusunda daha gördüm bende bir yatırım yapıcam ama 3 şey arasında kaldım cebimde biriktirdiğim para tl kalmasın diyorum altın dolar veya euro alıcam şuan hangisi daha mantıklıBenim uzmanlık alanım bunlar
Hocam borsaya girin, uzun vadede yatırım yapacaksanız öneri yapabilirim.hocam sizi bir kaç yatırım konusunda daha gördüm bende bir yatırım yapıcam ama 3 şey arasında kaldım cebimde biriktirdiğim para TL kalmasın diyorum altın dolar veya euro alıcam şuan hangisi daha mantıklı
Öncelikle sermaye ne kadar ve bu paranın ne kadarını unutabilirsiniz en önemli konu bu.hocam sizi bir kaç yatırım konusunda daha gördüm bende bir yatırım yapıcam ama 3 şey arasında kaldım cebimde biriktirdiğim para TL kalmasın diyorum altın dolar veya euro alıcam şuan hangisi daha mantıklı
Hocam seneye mayısa veya hazirana kadar yapmayı düşünüyorum,sizce hangi şirketlere yoğunlaşmak lazımBenim uzmanlık alanım bunlar
Ne kadar var elinizde ?Hocam seneye mayısa veya hazirana kadar yapmayı düşünüyorum,sizce hangi şirketlere yoğunlaşmak lazım
Hocam uzun vadede SASA,AKSA, EREĞLİ bu üçgende kalın, kısa vade önermem.Hocam seneye mayısa veya hazirana kadar yapmayı düşünüyorum,sizce hangi şirketlere yoğunlaşmak lazım
Hocam şu an ciddi sermayem yok ama her ay totalde 2000-5000 yatırmayı düşünüyorum bölüştürerekNe kadar var elinizde ?
hocam öğrenciyim o kadar çok param yok hatta sizin bu borsa olaylareına göre jhiç yok köşeye attığım 2 bin tl civarı var ve elime ne kadar para geçerse aynı türden almaya devam ederimHocam borsaya girin, uzun vadede yatırım yapacaksanız öneri yapabilirim.
Sizin portföyde neler var dostum ?Hocam borsaya girin, uzun vadede yatırım yapacaksanız öneri yapabilirim.