1 yıllık yatırım için thy,koç,tüpraş gibi şirketlerden hisse almak mantıklı mı ?

Wolverine

80+
Reaksiyon skoru
38
Seneye yaza kadar her ay belli miktarda yatırım yapmak istiyorum,bu tarz şirketlerden her ay totalde 1000-2000 tl hisse almak mantıklı mı sizce ?

Mantıklı

Benim uzmanlık alanım bunlar 😁
hocam sizi bir kaç yatırım konusunda daha gördüm bende bir yatırım yapıcam ama 3 şey arasında kaldım cebimde biriktirdiğim para tl kalmasın diyorum altın dolar veya euro alıcam şuan hangisi daha mantıklı

hocam sizi bir kaç yatırım konusunda daha gördüm bende bir yatırım yapıcam ama 3 şey arasında kaldım cebimde biriktirdiğim para TL kalmasın diyorum altın dolar veya euro alıcam şuan hangisi daha mantıklı
Hocam borsaya girin, uzun vadede yatırım yapacaksanız öneri yapabilirim.

hocam sizi bir kaç yatırım konusunda daha gördüm bende bir yatırım yapıcam ama 3 şey arasında kaldım cebimde biriktirdiğim para TL kalmasın diyorum altın dolar veya euro alıcam şuan hangisi daha mantıklı
Öncelikle sermaye ne kadar ve bu paranın ne kadarını unutabilirsiniz en önemli konu bu.

Hocam seneye mayısa veya hazirana kadar yapmayı düşünüyorum,sizce hangi şirketlere yoğunlaşmak lazım
Hocam uzun vadede SASA,AKSA, EREĞLİ bu üçgende kalın, kısa vade önermem.

Hocam borsaya girin, uzun vadede yatırım yapacaksanız öneri yapabilirim.
hocam öğrenciyim o kadar çok param yok hatta sizin bu borsa olaylareına göre jhiç yok köşeye attığım 2 bin tl civarı var ve elime ne kadar para geçerse aynı türden almaya devam ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,532
Üyeler
187,524
Son üye
ywywywy
Geri