Hocam kısa vade risk işi biraz sasa alabilirsin (ytd)hocam bana ne önerirsiniz cebimde 1500tl civarı çok az para var bu işler için kısa vadede kar için en mantıklı seçenek nedir uzun vade tutamam şuanlık üniye geçicem para lazım olabilir bu sene o yüzden
Sasa aksa enerji ereğliHocam bende bu sene staja gidicem staj param olsun iddiadan kazandığım paralar olsun elime paralar geçiyor boşa harcıyorum anca :d hangi hisselere yatırım yapmalıyım uzun vadeli olarak
THY tarafından da karda olsanız harika olur hocam benim portföy babamın telde ona erişimim yok olursa gösteririm.İş bankasında da THY hissem var.
hocam bu borsa işleri sasa falan noluyor şirketlerden pay alma gibi bir şey mi yoksa coin işleri gibi mi? aydınlatırsanız sevinirimHocam kısa vade risk işi biraz sasa alabilirsin (ytd)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sasa aksa enerji ereğli
En çok kazandıran uzun vadede bu üçlü
hocam peki bir şey sorucam bir çok platform var midas , ınvesting ,TradingView gibi siz hangilerinden işlem yapıyorsunuz hangisini önerirsinizHocam kısa vade risk işi biraz sasa alabilirsin (ytd)
Sasa aksa enerji ereğli
THY de 4.5k zarardayım ama sıkıntı yok yıl sonu 300-400 seviyesinde olacak zaten.Hocam kısa vade risk işi biraz sasa alabilirsin (ytd)
Sasa aksa enerji ereğli
THY tarafından da karda olsanız harika olur hocam benim portföy babamın telde ona erişimim yok olursa gösteririm.
Hocam borsa içerisinde olan şirketlerden pay alıyorsunuz ör : bir sasa hissesi 52 tl onlardan paranıza göre alım yapıyorsunuz şirket kazandıkça sizde kazanıyorsunuz.hocam bu borsa işleri sasa falan noluyor şirketlerden pay alma gibi bir şey mi yoksa coin işleri gibi mi? aydınlatırsanız sevinirim
Hocam ben bankamın borsasını kullanıyorum Ziraat Borsa, ayrıca Midas ta iyidir ancak Midas yurtdışı borsası. Yani yurt içini öğrenmeden yurtdışına girme derim.hocam peki bir şey sorucam bir çok platform var midas , ınvesting ,TradingView gibi siz hangilerinden işlem yapıyorsunuz hangisini önerirsiniz
yani geleceği olan firmalara yatırım yapmak daha mantıklı şirket %10 kazansa bizede 5.2tl mi geliyor yaniHocam borsa içerisinde olan şirketlerden pay alıyorsunuz ör : bir sasa hissesi 52 TL onlardan paranıza göre alım yapıyorsunuz şirket kazandıkça sizde kazanıyorsunuz.
Evet ancak bu vakitten sonra THY alınmaz kar payı az olur.THY de 4.5k zarardayım ama sıkıntı yok yıl sonu 300-400 seviyesinde olacak zaten.
Aldığın hisse miktarına bağlı yani bir şirketin hissesi 10 tl arttıysa 3 tane hissen varsa 30 tl kar edersin.yani geleceği olan firmalara yatırım yapmak daha mantıklı şirket %10 kazansa bizede 5.2tl mi geliyor yani
tüpraş ekimde hisse başı 6-7 tl civarı bir para vericek ama bir o kadarda düşücek bilginizeSeneye yaza kadar her ay belli miktarda yatırım yapmak istiyorum,bu tarz şirketlerden her ay totalde 1000-2000 TL hisse almak mantıklı mı sizce ?
yani risk ne kadar çoksa kazançta mı o kadar çok bilinen firmaya yatıerım yapmak mantıken daha az kazandırması lazımEvet ancak bu vakitten sonra THY alınmaz kar payı az olur.
Aldığın hisse miktarına bağlı yani bir şirketin hissesi 10 TL arttıysa 3 tane hissen varsa 30 TL kar edersin.
Kullandığınız bankanın borsasını tercih edin.hocam peki bir şey sorucam bir çok platform var midas , ınvesting ,TradingView gibi siz hangilerinden işlem yapıyorsunuz hangisini önerirsiniz
Yatırım tavsiyesi mi hocamtüpraş ekimde hisse başı 6-7 TL civarı bir para vericek ama bir o kadarda düşücek bilginize
Düşmesi iyitüpraş ekimde hisse başı 6-7 TL civarı bir para vericek ama bir o kadarda düşücek bilginize