Arama sonuçları: *

1. Clyde

🟢 Şimşek: Ekonomide taşlar yerine oturuyor! 💰

Bir 5 yılı var gibi :kekw:
  2. Clyde

📣🔥 Erdoğan'dan gençlere müjde! Vergi indirimi, telefon, bilgisayar, internet...

Şu şey diyorlar ya bir de iyi üniversite okuyan yaşıyor. Ablam kimyager abim makine mühendisi ve birisi kimya öğretmenliği yapıyor dershanede asgarinin altında diğeri daha 7 8 aydır doğru düzgün bir iş bulabildi. Ben de dedim okumayacağım en azından şimdilik modelleme ile uğraşıyorum yeri...
  3. Clyde

Sadece bilgisayar mı telefonumu kendim aldım 2 yıl önce 5600 TL'ye şuan olmuş 13 bin. Bu telefon bozulsa bir şey olsa gidip yenisini almak için garanti 2 3 ay biriktirmek gerekecek. 2 yıl önce 6K gibi bir fiyata 2060'lı sistem alabiliyordum şuan o fiyata Apu sistem zor bulunuyor (0 diyorum).
  4. Clyde

Ben üniversite çok masraflı yük olmayayım diye okumadım çalışıyorum. Bilgisayar almak için bir yerlerimi yırtıyorum ama vergi indirimi yapılsa da işime yaramıyor niye üniversite öğrencilerine. Ne yani şimdi ben haketmiyor muyum indirimi çok komikmiş hadi abicim süreniz doldu güle güle.
Top Bottom