louis bloom
80+ Silver
max yavuz sultan selim nickli birinin acabilecegi konu
Kendisi yazdığı yazıda reisi özetliyor asında farkında değil.prompterden de okuyamayanlar var
Ecevit her şeye evet dedi diyorsun da kıbrıs - apoyu hapse atan kişi - incirlik ve diğer üsleri kapatan kişi Ecevitti. ypg yi terör örgütü olarak görmüyoruz dediği tarih 2014 ve ypg 2016 da terör örgütü listesine girdi. Yazdığın mesajda çok fazla yanlış var ve çoğu artık eskidi
Patladım yoruma
Gece gece iyi güldürdü.cebinde 20 lira parayla konuşmaya devam
genel olarak bi şeyle karşı tarafı suçluyolar ama azcık arşivlere baksalar neler neler bulcaklarKendisi yazdığı yazıda reisi özetliyor asında farkında değil.
Hocam konu sahibi akp'li değil.max yavuz sultan selim nickli birinin acabilecegi konu
Alakası yok hocam. Bu arkadaş haber değeri taşıyan ve genel kitleyi etkileyen olumlu/olumsuz her konuda bilgi veriyor.max yavuz sultan selim nickli birinin acabilecegi konu
Ayn işte ama işlerine gelmiyor o yüzden kendi yaratıkları olmayan gerçeklikteki tarihe inanıyorlar nede olsa onlara göre AKP den önce ateşi bile bulmamıştı Türkiyegenel olarak bi şeyle karşı tarafı suçluyolar ama azcık arşivlere baksalar neler neler bulcaklar
Bilgisayarda çok bir fiyat oynamayacak zaten. %18 KDV dışında bir vergi yok ama haklısın.Ben üniversite çok masraflı yük olmayayım diye okumadım çalışıyorum. Bilgisayar almak için bir yerlerimi yırtıyorum ama vergi indirimi yapılsa da işime yaramıyor niye üniversite öğrencilerine. Ne yani şimdi ben haketmiyor muyum indirimi çok komikmiş hadi abicim süreniz doldu güle güle.