Arama sonuçları: *

1. EmreErkanAydın

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

erken seçim olacak büyük ihtimalle adamlar aslında kaybetti ben olsam chpye verirdim seçimi sonra muhalefet yapardım bu politika ve kasada 5 kruş dahi yokken bir çok ekonomist türkiye iflasa doğru gidiyor derken seçimi kazanmak aslında kaybetmektir
  2. EmreErkanAydın

🔥🔥 1 DOLAR = 20.80₺ 🔥🔥MAŞALLAH🧿

Piyasa kontrolü yok dolar 15tl olunca yağ 160a fırladı 20tl oldu 135 e düştü denetim olsa ve yüksek cezalar yazılsa kimse cesaret edemez
  3. EmreErkanAydın

çok gelir tl 7699 olan 2k nano ips monitör dolar 20.40tl olduğunda 9k oldu direk her şeye zam yapacaklar
  4. EmreErkanAydın

Döviz birolarında 22 tl şuanda pazertesi bozdurdum 21.07 den
  5. EmreErkanAydın

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

kasada para yok e bir zahmet yükselsin sonu iflasa doğru gidiyor
  6. EmreErkanAydın

gidip bakmadım ama internetde 21 tl olarak gözüküyor bu fragmanı asıl filim 28 mayıstan sonra başlıyacak
  7. EmreErkanAydın

dolar 21 tl aslında kapalı çarşıda
  8. EmreErkanAydın

🔥 Memur Maaşına Yüksek Zam Geli̇yor! 🔥

KK gelmeden yaptıklarına bak bir de imkansız falan diyorlardı yapamazsınız o olmaz bu imkansız adam ne dediyse yapıyor
  9. EmreErkanAydın

📣🔥 Erdoğan'dan gençlere müjde! Vergi indirimi, telefon, bilgisayar, internet...

Geçemediğim bölümde nasıl tüm tuşlara basıyorum oynat bakalım
  10. EmreErkanAydın

Bugün asgari ücret açıklanıyor !

başta 7-7.5 gibi düşünüyorlardı 9k dan aşşağı masaya oturmayız dediler ortası 8.2-8.6k civarı bir şey yaparlar zaten seçime de az kaldı ocaktan sonra full pompa
  11. EmreErkanAydın

işe girmek bile 900 tl??

Sağlık raporunu aile hekimi veriyor ben kendime almıştım 10/11/12/13 allah yardım etsin çok zor hele ki devlette
  12. EmreErkanAydın

100 TL artık 5 Dolar oldu

Reşit oldu dolar şimdi bize neler yapmaz neler
  13. EmreErkanAydın

18.51$ 18.02€ :D

askari ücret 10k olacak mis gibi olmadan 7k paramla bir şeyler alacam mecburen yoksa para çöp olacak
  14. EmreErkanAydın

Dolar 18.54 ₺ olmuş ? :(

21 olacak dediler ya
  15. EmreErkanAydın

🔥 Dolar rekor kırdı ! En yüksek seviyeyi gördü !

Valla dolar reşit oldu bu saaten sonra bu bizi .... bırakmaz
  16. EmreErkanAydın

1 Afgan Afganisi = 21 kuruş

elde mızrak gte yaparak olan adamların parası bile değerli hiç şaşırmıyorum herkes kendi kesesini doldurmanın peşinde dolar yarın 100 tl olsa şaşırmam o kadar alıştım yönetmek gibi bir amaçları yok zaten alıp gidecekler
  17. EmreErkanAydın

Dolar Düşüşte %-1.37

Doları bilerekten şişirip yandaşlara yüksekten bozduruyorlar sonra düşürüp tekrardan aynı şeyi yapıyorlar dolar düşmez çünkü kasamızda -55 milyar dolar para var yani kasamızda 0 dolar olması için 55 milyar dolarımız olması lazım
  18. EmreErkanAydın

⚠️ Yarın Dolar Düşecekmiş⚠️

Dolar 1 e düşmez ama 14-15 e indirebilirler zaten düşürüp düşürüp artırıyorlar
  19. EmreErkanAydın

⚠️ Yarın Dolar Düşecekmiş⚠️

Erken seçim yapacaklar söylentisi var doları düşürürlerse bu bir işaret olur zaten kasayı boşaltmadan gitmeyecekler her şeyi seçimde harcıyacaklar
Top Bottom