S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
Yok ya şu yazılımcı arkadaşaKöfteci var ya ona diyorum.anlamadım hocam bana mı dediniz
Yok ya şu yazılımcı arkadaşaKöfteci var ya ona diyorum.anlamadım hocam bana mı dediniz
bak amerikada asgari ücret neredeyse çalışan yok türkiyede fabrika köle gibi bir şey arıyor %65 ne fabrikalar asgari ücret devam ederse bu ülke iyi yerlere gitmez herkes işten çıkacak bak maaşlar 15K en düşük illa istifa lazımHacı tamam anladık dolar kazanıyon okey ne dememizi bekliyon yani şimdi? Millet en iyisini yapıyosun demiş teşekkür et git işte fabrikada kim çalışacak diye niye eziyon yani insanları?
Lan nasıl aç yok 2 haftadır sadece makarnadan başka bir şey yemedim gerçekten böyle düşünen insanları Allah'a havale ediyorum ekonomi bu haldeyken bu nasıl bir kafa yaallah şükür makarna yemiyorum bugün içli köfte yiyecem yağmur yağdı yoksa 1.5KG kıyma alacaktım dünde hamburger yedik ailecek aç yok türkiyede
he pardon hocamYok ya şu yazılımcı arkadaşaKöfteci var ya ona diyorum.
Yemin ediyorum bilerek yapıyor inanmayın kardeşim. Gaza gelmeyin engelleyin geçin.Lan nasıl aç yok 2 haftadır sadece makarnadan başka bir şey yemedim gerçekten böyle düşünen insanları Allah'a havale ediyorum ekonomi bu haldeyken bu nasıl bir kafa ya
Onlar herkesi kendi gibi zannedenler hocamLan nasıl aç yok 2 haftadır sadece makarnadan başka bir şey yemedim gerçekten böyle düşünen insanları Allah'a havale ediyorum ekonomi bu haldeyken bu nasıl bir kafa ya
babasının parasıyla şunu aldık bunu aldık kafasında16-17 yaşında bu arkadaş kendini gösterme çabaları falan bizde geçtik o yollardan
annem öğretmen babam muhasebeci ve bende kendim çalışıyorum ama söylemiyorum yeni sistem alcam rtx 4080-90 falan 2 3 ay içindebaya zenginsin sanırım içli köfte falan POAISDJGPIOSFJHIOPSFJHAs
alırsın çünkü evi sen geçindirmiyorsunannem öğretmen babam muhasebeci ve bende kendim çalışıyorum ama söylemiyorum yeni sistem alcam rtx 4080-90 falan 2 3 ay içinde